Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie zorganizować urodziny nastolatce?

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym zorganizować córce niezapomniane szesnaste urodziny. Chcę wydać maksimum 300-400zł. Mieszkamy w Krakowie, córka chce zaprosić około 10 znajomych (obu płci). Chciała wynająć na 1 noc jakiś fajny hotel, w którym będzie bilard, ping-pong albo piłkarzyki, ale po 1. cena wykracza znacznie powyżej 400 zł, a po 2. rodzice nie wypuszczą na noc dzieci w tym wieku (szczególnie chłopców na urodziny dziewczynki). Nie możemy urządzić urodzin w domu, mała nie chce w kręgielni ani laser parku. Nie chcę też absolutnie, żeby szlajała się po klubach, a urodziny chce urządzać późnym popołudniem / wieczorem. Myślimy o jakiejś restauracji (gdzie będzie coś więcej do roboty niż jedzenie np. właśnie piłkarzyki), ale nie mamy konkretnych propozycji. Możliwe jest przesunięcie organizacji urodzin na końcówkę kwietnia, kiedy będzie cieplej. Liczę na Wasze pomysły.

Gość gość
Ciekawym miejscem na klubowej mapie Warszawy jest house of pool. Ostatnio mnie znajomi tu zabrali i było mega! Klimat profesjonalnego klubu bilardowego, można się było poczuć jak zawodowiec, choć umiejętności jeszcze nie te ;) Zdjęcia lokalu są na stronie www.houseofpool.pl i na ich FB.

Gość gość
taka impreza to na 18tke a nie na 16 idze idze:-D

Gość gość
chyba dziwce

Gość gość
ha ha ha ale sie usmialam! ale czy wy na serio czy polska teraz taka zacofana jest? 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
wiem,że temat lekko przestarzały ale się wypowiem, uśmiałam się strasznie,że autorka za 300 zł chce wyprawić córce niezapomniane urodziny, na których będzie dziesięć osób i za to chcesz wynająć jakąś salę? w jakim ty świecie żyjesz? chyba nie znasz cen , ja robiłam urodziny mojemu 6latkowi w sali zabaw alladyn, było 12 dzieci,impreza trwała kilka godzin i to kosztowało mnie 600 zł.

Gość gość
Jak ktoś szuka lokalu na wyjście w gronie znajomych, czy jakąś inną grupą to polecam Ganesh. To jest na rogu Floriańskiej i Św Tomasza – przestronna, zabytkowa piwnica. Oryginalna kuchnia indyjska, a więc dużo pysznych, doprawionych sosów – łagodniejszych i pikantniejszych. A do tego podają mega dobre koktajle i też słodsze przekąski – także dzieci też tutaj znajdą coś dla siebie.

Gość gość
Hej, mojej córce organizowałam urodziny tutaj http://www.imprezy-perla.pl/ . To była niespodzianka, wszystko załatwiałam w tajemnicy, bardzo się ucieszyła :) Cena za osobę jest bardzo dobra więc warto korzystać :)