Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka Jy

Odchudzanie Wakacje 2016

Polecane posty

Gość mirka Jy

Chcę schudnąć do wakacji w tym roku - co polecacie? Zostało mi jakieś 4 miesiące do wyjazdu do Egiptu i muszę schudnąć 7 KG - uda mi się? Co robić? Jak ćwiczyć?

Gość gość
7 kg to nic - bez problemów Ci się uda schudnąć, ja mam większy problem bo mam 15 KG nadwagi, już 2 zrzuciłam od nowego roku ale ciężko idzie mimo ze mam diete

Gość gość
A co sądzicie o odchudzaniu hipnozą? ostatnio dość sporo na ten temat się pisze i mowi w TV - podobno to bardzo skuteczny sposób - korzystał ktoś z takiej metody?

Gość gość
ja odchudzam sie od początku roku i juz udało i się schudnąć 3 KG a do wakacje zostało mi schudnąć tylko 2 KG także sukces gwarantowany - mniej jeść to podstawa :)

Gość gość
A jak dokładnie działa ta hipnoza? Jakie efekty?

Gość Schudłem z hipnozą
Główny efekt odchudzania hipnozą to MNIEJSZY APETYTY i KONTROLNA NAD JEDZENIEM - tak mało i zarazem tak wiele bo dzieki temu ludzie chudną bardzo szybko i co najważniejsze zdrowo bo nie biorą żądnej chemii, która jest w tabletkach na odchudzanie. Ja polecam - sam stosowałem i udało się schudnąć BEZ EFEKTU YOYO.

Gość gość
No tylko czy korzystać z tych nagrań do hipnozy czy może lepiej hipnozy indywidualnej? Jakaś różnica w efektach?

Gość gość
Ja bym wybrał te nagrania skoro tyle dobrych opinii o ich efektach, po co przepłacac, hipnoza indywidualna kosztuje z 400zl

Gość gość
to o te nagrania wam chodzi http://hipnosencja.pl/??? Sprawdziłam próbkę i brzmi nieźle, chyba tez się zdecyduje

Gość kinia mała
Ja zapisałam się na siłownię i do wakacje w 2016 na pewno uda mi się schudnąć i pokazać swoje piękne ciało na plaży :) Ale miałam ze 2 kg nadwagi tylko :)

Gość gość
Polecam hipnozę - bardzo skuteczne terapie :)

Gość gość
Ile można w miesiąc schudnąć z ta hipnozą?

Gość gość
Polecam zajrzeć na geneticlab.com.Jeśli zależy Wam na zdrowym odchudzaniu dopasowanym do predyspozycji organizmu warto wykonać badanie DNA Genetic Lab.

Gość gość
Ja schudłem w efekcie z hipnozą 14 KG w 3 miesiące - także efekt naprawdę super

Gość gość
No tak jak już zdecydowałaś na odchudzanie to zalecam taką tabatę http://obk.pl/tabata-new-fat-burning-workout/ , bardzo fajny intensywny trening . Jakby go połączyć z redukcją to powinien wyśmienite dać efekty.

Gość gość
Ja juz zrzucilam 9kg, dieta pudełkowa 1200kcal, codziennie biegam i wspomagam się suplementem be slim zielona kawa.

Gość gość
Ja juz schudlam 7kg, jeszcze zostalo mi 6, dieta to mż, zero slodyczy, zero fastfoodow i pieczywa, cwicze, biegam i wspomagam sie suplementem be slim 3.

Gość Nevva
Marzy mi się żeby do sierpnia zrzucić 12 kg. Myślicie, że to możliwe? Póki co staram się zdrowo odżywiać, ale niestety ciągle podjadam. Dwa dni mogę nie jeść słodyczy, ale później jestem w stanie zjeść dwie czekolady... Jakie suple by zahamowały apetyt? Myślałam o zielonej kawie z be slim, ale nie wiem czy podziała?

Gość gość
Cała seria be slim jest dobra, ma wiele pozytywnych opinii, spróbuj, np w be slim 3 znajdziesz tez ulotke z rozpisana dieta i cwiczeniami.

Gość gość
W jakim jestescie wieku?

Gość Martusiaaak
A ja ze swojej stron mogę zaproponować Acai Berry Extreme to absolutnie jeden z najlepszych preparatów wspomagających odchudzanie. Produkt zawiera w jednej kapsułce aż 5000 mg jagody acai. Dzięki temu skutecznie wspomaga zrzucanie niepotrzebnych kilogramów. Preparat jest przeznaczony dla osób, które chcą wspomóc proces odchudzania oraz znaleźć w sobie dodatkowe pokłady energii, która jest niezbędna w trakcie trwania kuracji odchudzającej. NIE JEST TO SPALACZ TŁUSZCZU !!! Poczytajcie o tym produkcie i o jagodach Acai. Mi pomógł z racji tego że miałam tendencję do ciągłego podjadania. Ogranicza łaknienie. Efekt na duży plus :) Polecam. http://nplink.net/P8E8H2H1

Gość gość
znakomite wspomagacze odchudzania a poza tym poradniki jak schudnąć jak ćwiczyć itp. na stronie www.suple24.net