Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

błagam napiszcie jak wygląda operacja usunięcia mięsniaka???

Polecane posty

Gość gość

bardzo sie jej boje.. czy to prawda ,ze podczas operacji będe calkowicie naga na stole? wiem ,że majtek nie moge mieć-to jest logiczne-tylko czy piersi tez bede miec odkryte??tak mi powiedziala kolezanka ,ktora jest pielegniarka.:( i nastraszyla mnie ,że ta operacja moze dac powiklania..itd...ja musze miec pod narkozą operacje bo mam za duzego miesniaka(6 cm na 5,5 cm) i jest jakby wrosniety w trzon macicy i uciska pecherz itd..nie da sie laparoskopowo ani inaczej:(tak powiedzial gin:(

Gość gość
Mięśniak jest nowotworem niezłośliwym. Nie musisz iść na operację. Możesz zostawić wszystko tak jak jest, i wszystko będzie dobrze.

Gość gość
kochana musze isc na operacje poniewaz mam dopiero 28 lat i nie mam jeszcze dzieci (a chce mieć). poza tym mięsniak uciska na narządy i powoduje u mnie ciągle zapalenia pęcherza i nerek oraz nieziemskie bóle kregosłupa i uciski na uda itd..w nocy ciągle wstaje do sikania i juz nie mam sily ..tak mi to przeszkadza w zyciu:(

Gość gość
Będziesz naga ale przykryta takim przescieradelkiem. Nic sie nie boj będzie dobrze

Gość gość
Chyba przy każdej operacji jest się nago.