Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość17

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość17

Witam i bardzo prosze o pomoc Moj cykl trwa 28 dni, w 14 dzien uprawialam z chlopakiem dwa stosunki bez zabezpieczenia jednak trwaly one krotko, po 2-3 minuty, nie bylo wytrysku (bylo to 18 stycznia), jednak nie wiem czy bylo to przed czy po owulacji:( Od razu zdalismy sobie sprawe z naszej glupoty (i prosilabym o brak takich komentarzy:)) wiec na nastepny dzien kupilismy tabletke "po". Zazylam ja po 23-25h po stosunku. Od tamtego czasu mam dziwny sluz - czasem jest calkowicie sucho, killa razy byl przezroczysty z bialymi niteczkami, wczoraj przez chwile byl bezbarwny i rozciagliwy a kilka dni temu bezplodny, ale najczesciej mam "sucho". Jutro powinnam dostac miesiaczki ale nie czuje zadnych objawow - jedynie wczoraj pobolewal mnie brzuch i piersi oraz bylam rozdrazniona. Dzisiaj po 12 zmierzylam sobie temperature pochwy i wynosila 37,5 ale sie tym raczej nie sugeruje gdyz nigdy wczesniej tego nie robilam, jestem przeziebiona oraz mierzenie nie bylo od razu po obudzeniu sie. Czy moge byc w ciazy? Najbardziej niepokoi mnie to, iz praktycznie caly czas jestem spokojna, wrecz pewna ze dostane okresu. Prosze o pomoc bo naprawde zaczynam wariowac:(( Ps. z gory przepraszam za niespojnosc tekstu

Gość gość
Nie dogaduje nie umoralniam chcesz prosto masz prosto.....nie jesteś w ciazy!

Gość gość
Na pewno nie. Są tylko trzy dni w miesiącu, kiedy można zajść w ciążę i jeden jest najbardziej krytyczny. Jeżeli nie było wytrysku, to nie ma się czym denerwować. A ten śluz to po prostu reakcja na tabletkę "po".

Gość gość17
o Boze nawet nie wiecie jak bardzo mi teraz ulzylo :) bardzo dziekuje za odpowiedzi

Gość gość17
kurcze wlasnie sie dowiedzialam ze jestem jakas opuchnieta :/ i na dodatek ciagle chce mi sie sikac ehh czym blizej do okresu tym bardziej sie stresuje :D

Gość gość17
pomylilam sie - do stosunku zaszlo 11, a nie 18 stycznia

Gość gość
Ktos jeszcze sie wypowie? :( prosze o pomoc

Gość gość
nie schizuj, nie jestes w ciazy. a jak jestes jeszcze niegotowa do seksu, to go nie uprawiaj, bo co miesiac bedziesz sie bala, ze jestes w ciazy. albo dobrze sie zabezpieczaj.

Gość gość
Zrobisz test to się dowiesz. O czym tu więcej pisać? To że ci się okres spóźni nie jest niczym dziwnym skoro zażyłaś tabletkę po. Jest to wielka ilość hormonów która może rozchwiać twój organizm.

Gość gość
sama sie nakręcaszi tworzysz aurę melodramatu normalnie co dzien to wpis o twoich obawach..\tak jak ktos napisał wczesniej zacznij łykac tabletki a nie co miesiac widziec u siebie objawy pewnie w ciazy nie jestes naczytałas sie forów ginekologicznych i teraz wszystkie objawy u siebie widzisz...