Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutny29

była się odezwała. Pomocy

Polecane posty

byłem z dziewczyna 3 miesiace co miesiac sie rozstawalismy bo chodzilo o bylego w koncu sie rozstalismy na dobre poltora miesiaca ja pisalem ze kocham ja wyslalem walentynke ale ona napisala ze mnie nie kocha zebym nigdy nie pisal, po woch tygodniach od jej ostatniej wiadomosci ona zaprosila mnie na fb przyjalem i napisalem pisalismy pytala sie co u mnie z zdrowiem i martwila sie widac i ze ma nadzieje ze ona i ja bedziemy szczesliwi ale nie kocha mnie i mowi ze nie bd razem to po co dodala mnie na fb i pisze ze mna czasem?

Gość gość
Jestescie bardzo mlodzi i niepowazni. Trzy miesiace i tragedia. Moja rada: Nie odpowiadaj, zostaw dziewczyne, badz cool. Niech sama zabiega o Twoja uwage. Jezeli tego nie zrobi to szukaj innej:-)

Gość gość
Traktuje Cię jako "rezerwowego" czyli jak nikt lepszy się nie trafi to wróci do Ciebie na stałe a nawet może zostanie Twoją żoną, tylko ZASTANÓW SIĘ, CZY WARTO.

Gość gość
jezu człowieku ogranij się co ty od razu myślisz ze jak jesteście znajmomymi na facebooku to znaczy ze ona kocha:-( mówi ci wprost to czego ty jeszcze chcesz? NIC z TEGO NIE BEDZIE, przestan robic sobie nadzieję.

Gość gość
ktos cos jeszcze doradzi?

Gość gość
Moze jesteś wartościowym człowiekiem i ona che mieć Ciebie w gronie swoich znajomych. Dlaczego od razu zrywać kontakt. Takie wywalanie ludzi na śmietnik tylko dlatego ,ze nie odwzajemnili uczucia chyba nie jest cool.