Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaonataka

Dziewczyny czy ktoras z was jest w zwiazku z facetem z portalu randkowego?

Polecane posty

Gość takaonataka

Jaki to byl portal? Jak dlugo jestescie razem? Czy trafilas na niego od razu czy musialas odepchnac kilku nachalnych typow? Pytam bo ja nie wierze ,zeby na takich portalach konto mieli normalni faceci szukajacy zwiazku i prawdziwej milosci? Moze jest inaczej...

Gość gość
jest inaczej

Gość gość
Powiem tak. Mój brat zalożył konto na portalu randkowym. Przystojny (naprawdę!), wysoki, spokojny. Nie pije, nie lata z kumplami po barach ;). Ze swoim zdaniem. Nie żaden nudziarz, ma swoją wielką pasję (W zasadzie to dwie). Czasem za bardzo zamyka się w swoim świecie, to z wad. I za dużo czasu poświeca swojej dziewczynie, którą tam znalazł ;) (dziewczęca dziewczyna, z charyzmą, ze stypendium na studiach, ale ciut za zaborcza). Ale jest uczciwy, w ogole nie ogląda się za innymi, to się ceni. Więc tak, zdarzają się normalni. Ale ja i tak jakoś nie jestem przekonana. Wolalabym poznać kogoś na żywca.

Gość gość
ja jestem normalny i jestem na portalu zapisanisobie.pl

Gość gość
poznalam na czacie jednego faceta i nie moge o nim zapomniec.

Gość gość
Poznalam na sympatii. Pisalo do mnie wielu dziwnych facetów,nie odpisywałam i nie umawiałam się z nikim. Z moim chłopakiem jakoś łatwo poszło,spodobał mi się.Jest z mojej okolicy,zadbany,mądry,pracowity i normalny.Jesteśmy razem 3 lata. Warto spróbować,nawet pisać z kimś dla zabicia czasu.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy na takim portalu spotkasz miłosc swego zycia i czy warto próbowac napisz do moejej wróżki Sofii. Ona jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ja korzystam z portalu edarling.pl Rozmawiałam z 2 facetami ale to tak parę rozmów. Minął tydzień i pojawił się ktoś inny. Naprawdę fajny facet. Spotkaliśmy się parę razy, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Nie dlatego, że ja nie chcę, ale raczej chodzi o jego podeście:/ A Tobie życzę powodzenia.

Gość gość
Dokladnie 2 lata te,u poznalam mojego obecnego Narzeczonego :) Najpierw mialam tam wlozone zdjecie, ale pisalo do mnie wielu dziwnych typkow, wiec po 3 tygodniach usunelam zdjcie i postawilam na opis - krotki ale tresciwy... I odezwal sie ON :) Nigdy nie bylam bardziej szczesliwa :) Sympatia...

Gość gość
Nawet w małżeństwie:-))

Gość Miss mass
Prawie 4 lata razem, a poznaliśmy się na fotka.pl (nawet nie wiem czy jeszcze ten portal istnieje, bo zaniechałam zaglądania wkrótce po poznaniu się). Poprzednie związki rozpadły się. Jest pracowity, uczciwy, lojalny, dość atrakcyjny fizycznie, dba o mnie. Świetny z niego przyjaciel i partner. Da się - kwestia czasu i "przerobienia" kilku osób, które najprawdopodobniej okażą się beznadziejne, aż w końcu znajdzie się ten jedyny, właściwy :) To tak z własnych doświadczeń.