Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet który ma dużo koleżanek

Polecane posty

Gość gość

Jak takiego mężczyznę rozkochać w sobie? Poznałam takiego, bardzo mi się spodobał, ale kiedy widzę, ile kobiet kręci się wokół niego to mam wątpliwości, czy mam szanse.

Gość gość
Raczej dziękuj, komuś na górze, że go nie kochasz.

Gość gość
Na faceta, który ma dużo koleżanek mało co działa, o ignorowaniu możesz zapomnieć. Jedyne co może go zainteresować to odmienność, muszisz wyróżniać się czymś na tle innych choć i to nie gwarantuje sukcesu. Taki typ ma w czym wybierać i przebierać i nigdy mu nie brakuje towarzystwa kobiet.

Gość gość
to co z tego czy on ma dużo koleżanek...niech ma nawet i 100! Ma być Twój i już!!! :) Większość koleżanek i tak pozostaje tylko w strefie friendzone, ale zanim obmyslisz jakąś taktykę, poznaj go bliżej, bądź trochę tajemnicza, zastanów się czy na pewno jest wart twoich zabiegów, czy pasowalibyście do siebie. Mnie zawsze pomagała taka taktyka. Dać do zrozumienia delikatnie że nie jest mi obojętny...zwykle faceci wtedy sie wycofują bo to oni chcą zdobywać, a potem kiedy widzą brak reakcji z mojej strony... zaczynają się interesować co jest nie tak. Dlatego mnie to nie rusza.....a wtedy, jesłi coś ma wyjść to zawsze wychodzi :) Pamiętaj tylko, że jesli facet mimo wszystko pozostaje obojętny lub nawet staje się zbyt pewny siebie....masz oblec się w pancerzyk i odpuścić. Tyle moich rad popartych doświadczeniem:)