Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bebiko na kolki i zaparcia

Polecane posty

Gość gość

orientujecie się czy takie mleko można podawać dziecku jako dokarmienie do 6 miesiąca życia czy tylko podczas problemów brzuszkowych podawać sporadycznie. Karmie swoje dziecko piersią ale brakuje mi pokarmu, testowałam wiele mieszanek ale najbardziej przypadło właśnie to bebiko na kolki, tylko zastanawiam się czy moge je podawać dziecku mimo iz nie ma kolek i zaparć??????

Gość gość
jup up jupi

Gość gość
mój mały jadł zwykłe bebiko bo karmiłam tylko 3 mce i nie miałam pokarmu nic a nic

Gość autorkaaa
moja po zwykłym bebiko wymiotowała dalej niż widziała, aż noskiem jej wychodziło. Jak wspomniałam to mleko podeszło jej najbardziej, kupiłam jej ostatnio to całe enfamil czy jakos tak i ma po nim problemy z wypróżnieniem sie więc znowu wracamy do bebiko na kolki tylko nie wiem czy dobrze robię.. czy szukać dalej zwykłego mleka?? mała ma 3,5 miesiąca.

Gość gość
Moze sproboj bebilon, nam najbardziej podpasowal a tez problemy byly po enfamilu i nan

Gość gość
Na częste kolki zmiana mleka a na zaparcia nasienie lnu dość gęste ugotowane i herbatki!!!!

Gość gość
ale mała nie ma kolek, a ja dajęjej mleko na kolki:/ bo po tym mleku to jest anioł nie dziecko:)

Gość gość
Autorko idz najlepiej do pediatry i znim to ustal nie powinno się samemu testować mlek no kurcze wszedzie piszą mówią ze ze wybór mleka powinno się ustalic pod okiem pediatry bo mozna zrobic krzywde maluszkowi.

Gość gość
ja tam na zaparcia stosuję moją sprawdzoną metodę u mojej 7 miesiącznej córki. Dicopeg junior plus przecier ze śliwek. Pomaga nam błyskawicznie. Jak mała nie nie przecieru, to robię kompot ;)

Gość autorkaaaaaaa
moja pediatra kazała dawać bebiko zwykłe. tłumaczyłam jej , że moja córka po tym wymiotuje, to ta wariatka mówi, no dzieci czasem tak mają

moj sposób na kolki -> zapraszam na bloga -> mamamaciusia@blog.pl

Gość gość
u nas na zaparcia to dicopeg junior. To nasz numer jeden zdecydowanie! ;) pomaga szybko i po chwili widze poprawę w samopoczuciu dzieci

Gość gość
Mojej małej na zapracia podaje susz ze sliwek do wypicia i zawsze dziala

Gość gość
Bebilon comfort.super mleko,corka nie miala kolek plus profilaktycznie infakol.polecam nie wiem co to kolki