Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmagd

Czy wracać do byłęgo partnera?

Polecane posty

Gość gośćmagd

Witam :) Nigdy nie sądziłam , że będe miała potrzebę,aby tu pisać, a jednak.. Byłam z chłopakiem 2,5 roku. Bardzo się kochaliśmy, był całym moim światem. Lecz po tym czasie coś zaczęło się psuć, dużo się kłóciliśmy, zaczął sporo pracować i miał mniej czasu dla mnie. z racji tego że poświęcał mi coraz mniej uwagi, jego praca zaczęła mnie denerwować. Postanowiłam z nim zerwać. Miałam nadzięję , że przemyśli to wszystko i zacznie sie ponownie starać. Po jakimś czasie zaczęłam się spotykać z obecnym chłopakiem. Po 3 miesiącach od rozstania byliśmy razem.Jest miły, kochany, lecz nie ma "tego czegoś". Nie mogę być z nim szczęsliwa, cały czas brakuje mi byłego. Dodam , że czasami po rozstaniu z byłym pisaliśmy i spotykaliśmy się , lecz teraz zdarza to się nam coraz częściej. Juz wiem , że tylko przy nim mogę być tak naprawdę szczęsliwa. Nie jesteśmy razem już pół roku, a ja kocham go tak mocno jak na początku związku, i wiem , że on ma to samo, bo mi mówił. Powiedział , że moglibyśmy spróbować jeszcze raz. Nie ukrywam , że bardzo bym chciała, tyle , że teraz jest mi szkoda ranić obecnego chłopaka. Jak mam rozwiązać tą sytuację?

Gość gość
gośćwkość jestes kretynem jakich malo :/

Gość gość
Musisz poważnie porozmawiać z obecnym chłopakiem i rozstać się z nim. Juz go ranisz wiec im szybciej powiesz mu prawdę tym lepiej.

Gość gośćmagd
od samego początku mu mówiłam, że nadal coś czuje do byłego, więc on to wie. Tyle że cały czas miał nadzieję że mi przejdzie.

Gość gośćmagd
myślicie , że powinniśmyn spróbować jeszcze raz z byłym? Ma to jakiś sens?

Gość gość
Czasami ma a czasami nie. My nie znamy ani Ciebie ani Twojego byłego. Nadal go kochasz on kocha Ciebie wiec może jest sens.

Gość gośćmagd
dziękuję za odpowiedzi ;)

Gość gość
Niepotrzebnie zrywalas z bylym skoro go kochalas. Bo moim zdaniem to byly problemy do przeskoczenia. Jak sie w zwiazku psuje to sie to naprawia a nie od razu wyrzuca do smieci. A tym bardziej nie wchodzi w nowy zwiazek. Krzywdzisz obecnego chlopaka, daj mu szanse znalezc kogos kto go pokocha. A Ty sprobuj z tym ktorego kochasz i pracujcie nad zwiazkiem, bo zwiazek to nie tyko piekne momenty ale takze trudne chwile.

Gość gośćmagd
tak, wiem, masz rację. postaram się naprawić relacje z byłym , może się uda . dziękuję ;)