Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Luty 26, 2016 A teraz idę na zakupy, następnie na spacer z psem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee Napisano Luty 26, 2016 eeee eeeeeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Luty 26, 2016 Czemu tak robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gastrolog Napisano Luty 26, 2016 co zjadłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jednym słowem Napisano Luty 26, 2016 typowy Babsztyl pasożyt nic nie robi cały dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Luty 26, 2016 Bułkę z masłem + 2 grejpfruty i sok z ananasa. Później jeszcze kawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Turkuć Napisano Luty 26, 2016 A ja siedzę w labie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HERBATOPIJCA 24 LATA Napisano Luty 26, 2016 A ja piję herbatę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Luty 26, 2016 Jaką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EARLGREYOWIEC 24 LATA Napisano Luty 26, 2016 EARL GRAY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Luty 26, 2016 Też lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Luty 26, 2016 Ok. Lecę, jeszcze muszę do koleżanki zadzwonić. Jak zwykle mi to trochę zajmie. Będę tutaj wieczorem! Miłego dnia! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach