Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brzydka a mimo to mam powodzenie

Polecane posty

Gość gość

Jaki może być powod? Nie jestem blondynką, nie mam dużego biustu, fajnej figury. Mam brzydka twarz, choć mogło być gorzej. Jestem przeciętna pod każdym względem a mężczyźni którzy mnie podrywaja są z różnych lig, naprawdę. Zaczepiaja na ulicy nie znając mnie, gdy idę do pracy czy szkoły tez zawsze mężczyźni są mi przychylni, sa niemiłe wyjątki, ale rzadko.. Nie to żeby ktoś mi nadskakiwal ale widzę jak traktują inne kobiety a jak mnie.. Nie jestem też wesoła,przebojowa czy ciepła. Raczej zamknięta w sobie.

Gość gość
I co w związku z tym? Dziwi cię to, czy cieszy. Ogólnie nikogo to nie obchodzi i nikogo to nie jara.

Gość gość
Najbardziej prawdopodobne jest to że wcale nie jesteś brzydka a tylko tak o sobie myślisz. Naprawdę brzydkie dziewczyny nie mają w ogóle powodzenia lub mają bardzo minimalne.

Gość gość
Jakby Cię to nie obchodziło to byś tu nie pisała. Może jakas nutka zazdrości? Mnie to dziwi właśnie i chciałabym pozna opinie mężczyzn.. ciekawska jestem i drąże wszystko ...;)

Gość gość
Jestem mężczyzną i też uważam że zapewne nie jesteś brzydka tylko sobie wmawiasz:P albo chcesz prowokować tym tematem;)

Gość gość
Może masz miła twarz po prostu? Taką zachęcająca. Albo kuszace spojrzenie ;)

Gość gość
13:25Nie jestem zazdrosna, bo jestem ładna i mam powodzenie, , a nawet męża przystojniaka z kasą.

Gość gość
Kobiety często przesadzają z określaniem swojego wyglądu, moja dziewczyna też ma kompleksy, uważa się za przeciętną, niezbyt fajną... a w rzeczywistości jest ładną, zgrabną i fajną kobietą, którą kocham ponad wszystko i w sumie cieszę się że ma te swoje kompleksy, bo dzięki temu nie ma przerośniętego ego i nie uważa się za pępek świata.

Gość gość
Nie lubię facetow, którzy nie wspierają,nie motywują swojej dziewczyny. Przecież w związku chodzi o to, by uszczęśliwiać się wzajemnie, tego nie da się zrobić przez kupowanie prezentów itd. Jeżeli któreś z was ma kompleksy to przekłada się to na inne sfery. Jesli też jesteś zakompleksiony to chociaż bądź mądry. Współczuję dziewczynie

Gość gość
Daj zdjęcie swe to się wyjaśni

Gość gość
Brzydka kobieta zawsze kogoś znajdzie - kwestia czasu. Brzydki facet ma trudniej i musi nadrobić charakterem.

Gość gość
14:59 chłopak fajny i ładnie opisał sytuację z dziewczyną i założę się że mówi jej komplementy na te jej kompleksy,a Ty akurat cipko masz przerośnięte ego ,widzisz sama tego nie zauważasz u siebie

Gość gość
A co to za pissdeczka 18:54:)

Gość taki jeden facet 31
Z ta brzydotą to zapewne tylko twoja ocena. Wiele kobiet tak mówi o sobie ,a tak naprawdę brzydkich to jest może 2-5%. Nie trzeba mieć twarzy modelki żeby faceci byli przychylni. Gdybyś faktycznie była brzydka jak noc to nikt by nawet nie spojrzał na Ciebie.

Gość gość
Brzydcy ludzie mają dobre charaktery. Ładni mają zryte berety.Udowodnione!

Gość gość
Nie wierzę, że jesteś brzydka. Pewnie nie jesteś nawet przeciętna.

Gość gość
To że uważasz się za brzydką nie musi być prawdą, inaczej widzimy się sami, a inaczej widzą nas inni... to jak z różnicą w wyglądzie w lustrze i na zdjęciu lub filmie.