Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawid24

Chciałbym znaleźć dziewczynę ?

Polecane posty

Gość bagietka11
Może zajrzyj sobie na http://szybkiczat.pl ? Niby przypadkowo łączy ludzi, ale można kogoś naprawdę fajnego poznać :)

Gość gość
Ja dobrze wiem jaką dziewczynę szukam z tym problemu nie mam

Gość dawid24
Czaty to są gorsze nawet odzagadania na ulicy , poza tym ja chce kogo Poznać na żywo. .., widzi się kto jest kto ;)

Gość gość
Co do mojego wzrostu to mam 180 , brązowe oczy mam , szczupły jestem , a ty skąd jesteś ?

Jestem z zachodniopomorskiego - Szczecin. Wysoki, brązowe oczy.. może popracuj nad pewnością siebie ? Ale nie przesadź, kobiety lubią jak mężczyzna jest tajemniczy,opanowany,rozsądny. Umiejętność wypowiadania się,kultura.. jeżeli chcesz znaleźć kobietę a nie ścierkę do podłogi to musisz tych parę kwestii opanować :)

Gość gość
Bo pizda z ciebie jak będziesz lizał każdej tyłek to cię nie będą szanować ani tym bardziej interesować się tobą. Z kobietą trzeba jak z kotem rzucasz jej kłębek i powoli zwijasz ,czasami robisz krok w tył. Obiecaj ,że na następnym spotkaniu pokażesz jej gwiazdy bo masz teleskop (to tylko przykład). Jeśli nigdy tego nie robiła to będzie ciekawa i na pewno przyjdzie. Przeczytaj książkę Niela Straussa pt. "Gra". To ci pomoże przejrzeć na oczy.

Gość gość
Nie pytaj kobiet bo one nie wiedzą czego chcą to my musimy im uzmysłowić, że chcą nas.

Gość dawid24
Do nadia jak mam popracować nad pewnością siebie ? I gdzie mógłbym kogoś poznać ?

Gość dawid24
Kiedyś czytałem neila strausa , nie umiałem cześć rzeczy zastosować w praktyce... by było to naturalnie

Gość dawid24
Ale to w końcu jak i gdzie mógłbym znaleźć dziewczynę , jeżeli na ulicy tp kiepsko , poradzi ktoś konkretnie ?

Gość gość
hej Dawid, szybki test; jaka muzyke lubisz?

Gość dawid24
Hip hop , jakaś klubowa może , a co ?

Gość dawid24
a może na szybkie randki się znowu przejść ? A jak to wypośrodkować by nie wyjść na chama , ale by też nie wyjść na zbyt miłego ?

Gość gość
Może w pracy spotkasz te jedyna ja tam właśnie znalazlem i to przypadkowo. Serce od razu zabilo mocniej i inne kobiety mnie juz nie interesowały.

Gość dawid24
tak z ciekawości w jakim zawodzie pracujesz ? Może poszukam trochę w pracy , mam nadzieje , że znajdę jakaś prace , gdzie będzie dużo dziewczyn...

Gość dawid24
przed tą w pracy co poznałeś miałeś jakieś inne kobiety ?

Gość dawid24
"miec zycie, miec co powiedziec, znac swoja wartosc" ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Ale w jakim sensie to piszesz ? odnośnie czego ?

Gość gość
21:37 Nie miałem. Pierwszy raz coś takiego poczulem i to z wzajemnością

Gość dawid24
Ja to chyba praktycznie nigdy się w nikim nie zakochałem , no może jakieś 6 lat temu jak byłem nad morzem w Grecji , ale to taka miłość platoniczna była. Bo na wycieczce była taka studentka starsza ode mnie ja miałem 17lat ona 24lata , ale ta znajomość to było czysto przyjacielskie rozmowy... , ale po cichu mi się podobała....

Gość dawid24
"on myśli o kobietach tylko jako obiektach do ********* więc lepiej niech naprawdę jakiś burdel się wzbogaci a nie wykorzysta niewinna dziewczyne." gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg W Polsce jest niż demograficzny a ty pieprzysz , że złe jest patrzenie głównie na seks , jakoś dzieci muszą się rodzić...

Gość zkominaspadlam
hahah rozgrzeszam cie z myslenia tylko o seksie, bo kieruja toba szlachetne pobudki. cel uswieca srodki, a w koncu ktos na nasze emerytury bedzie musial zarobic... xDDD tylko u tej prostytutki to lepiej pamietaj o gumkach xD

Gość dawid24
A czemu w Polsce jest takie zamknięte społeczeństwo ? Np. W krajach południowych , USA itp. Takie zagadywanie jest czymś normalnym... Więc gadanie o desperacji w takich sytuacjach jest śmieszne , a to że jakaś obca laseczka weźmie mnie za debila to już jej problem widocznie nie pasujemy do siebie ja lubię taki spontan np. Umówienie się z kimś obcym mnie to jara... , polacy mi się kojarzą z mentalnym betonem i ignoranctwem.

Gość dawid24
Może trochę nie typowe porównanie , ale mikołaj Kopernik też był prześladowany za to co odkrył a dzisiaj jego teorie są powszechnie uznawane. . Im więcej ludzi będzie się np. Podrywało na ulicy tym bardziej stanie się to powszechne i akceptowalne...

Gość oli44
Polecam Ci szukanie w internecie. Swoją kobietę poznałem na portalu randkowym https://kochaj.pl/ i dobrali nas tam bardzo dobrze. Wiem że to ta jedyna i chcę z nią założyć rodzinę.