Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka zliceum

Moja koleżanka zwierzyła mi się ,że jest dziewicą.Ma 33lata.Co o tym myśleć?

Polecane posty

Gość kolezanka zliceum

ładna,wysoka, zgrabna. miła i mądra.Pięknością nie jest ale brzydka też nie.Zwykła, naturalna dziewczyna.Jestem w szoku. .Nie wiedziałam jak zareagować.Ale powiem,że zdziwiło mnie to bardzo. Myślicie,że ona ma jakiś problem?Czy to normalne? Nie wiem sama co myśleć?Jak się zachować teraz?

Gość gość
Myślicie,że ona ma jakiś problem?Czy to normalne? Nie wiem sama co myśleć?Jak się zachować teraz? myślałaś o samobójstwie?

Gość gość
rozumiem, ze ty też masz jakieś 3 dychy na karku. to skąd ta porażająca głupota i niedojrzałość?

Gość gość
Normalnie sie zachowywać dziwaczko :D Nie wiem po co to głupie pytanie. A jak nie wiesz co masz mysleć to rozwiązuj krzyżówki dla dzieci.

Gość gość
mnie dziewica nie szokuje ,szokuje mnie ze umysł tyle lat w ruchu a ciągle zastój ,tym się pomartw ,a jak się zachować nie wiem może ją rozdziewicz

Gość gość
Nie wiem sama co myśleć? ty to w ogóle nie myśl, bo ci się styki popala i skończysz jako warzywo , które nie trzyma moczu. Twoje zwoje sa za słabe na takie trudne problemy

Gość gość
hahahaha bardzo fajnie jej odpowiadacie :D

Gość kolezanka zliceum
Wydaje mi się,że tonie jest normalne ,że w tym wieku nie ma się doświadczeń seksualnych.No ale to tylko moje zdanie. Myslę,że gdyby któryś z panów z tego forum spotkał taką dziewczynę też w realu by pomyślał co jest nie tak, tylko tutaj piszecie inaczej:pewnie dla zabawy:P

Gość gość
w realu by pomyślał co jest nie tak, tylko tutaj piszecie inaczejjezyk.gif ewnie dla zabawyjezyk.gif a w tesco to dopiero by były mysli, . Tu piszemy tak , bo mamy ubaw z twojej głupoty

Gość gość
Ja rozumiem powszechne, obiegowe opinie, ale tylko dlatego, że kobieta ma ponad 30 lat nie znaczy, że miała penisa we wszystkich trzech otworach. Skoro to przyjaciółka i Ci się zwierzyła, to nie możesz jej zapytać czemu tak jest, skoro jesteś ciekawa?