Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro żona robi pyszną kaczkę z jabłkami, na deser karpatka i kompot żurawinowy.

Polecane posty

Gość gość

a wy śmiecie co żrecie w uka? Jarmuż importowany od japońców z okolicy fukushimy? Fish and chips z takewaya? Takie masze marne zycie na pokoiku za 400f z zatęchłym dywanem i zagrzybioną łazienką z dwoma kurkami w zlewie :D Kto ma mózg ma dobra prace w PL z zarobkami jak na zachodzie. Wy nie mieliscie mózgów wnioskuje z tego. Polacy sie bogaca zakąłdaja firmy i maja lepsze fury niz angole co firm prowadzic nie umieją. Jedynie funkcjonuja dzieki garnuszku królowej. Gnijcie w uka smiecie.

Gość gość
Pycha, mniam palce lizać. Nie to co jarmuz, owsianka i kotlety z papryki buehahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha

Gość gość
A ta cio/ta niezlym spaslakiem musi byc, nonstop o zarciu i lizaniu jaj pier/doli i sie debil jeszcze cieszy ze swojej glupoty :D

Gość gość
od kiedy w szpitalach psychiatrycznych jest dostep do internetu?

Gość gość
Nie potrafie opisac jakie to piekno ze nie musze juz mieszkac w tym samym kraju co ten nieudacznik smierdzacy :D chocby i nawet dawali miliony zlotych to bym nie chciala :D

Gość gość
Zamknij szpare IIzdo ciapata z Nicei.

Gość gość
Smierdziele to wy na pokojach w uka, ja mam piekne 90m2 z ogrodem a wy wdychacie codziennie wyziewy po cipatatych na ulicach :D tępe osrusy hehe

Gość gość
Kotlety z papryki? Ale gufno to musi byc. Najlepsze są polskie z młodymi ziemniaczkami i mizerią. Wy w uka niedorozwoje nawet nie macie mizerii bo ogórki w takim ukowskim klimacie nie chca rosnąć.

Gość gość
Oni przynajmniej zeby myja w przeciwienstwie do ciebie brudny swiniaku

Gość gość
Szmata znowu szczeka na forum, liż jaja arabom debilko

Gość gość
Jarmuz i owsianka z bananami buehahahahahahahaha

Gość gość
Milcz spaslaku

Gość gość
Wy polaczki nie dorastacie do piet Japonczykom i Japonkom. Gdyby wszyscy byli tacy jak wy to bysmy mieszkali nadal w jaskiniach i wpierdalali trawe :o

Gość gość
Jarmuż wpiepszają bo na dobre mięso lub rybę zmywaków nie stać :D

Gość gość
Co za poyeby hehe. Jestescie kurfy takie jak moja znajoma, co w PL w banku pracowała, ale ja wykurfili bo robiła babole. Wyjechała do UKa i frytki teraz sprzedają, ale na fejsie ma napisane, ze dalej pracuje w banku. Ciagle na Polske nakuurfia na fejsie, y****a niemota, taka sama jak wy. Chamy to wy jestescie, gownojady pyerdolone. Brytole wam ciagle pokazują miejsce w szeregu. Zmywać gary a nie tutaj sie udzielać. Wejdzie na profil Camerona i zobaczcie co o was tam Brytole wypisują, smierdzace szczynami m********y.

Gość gość
Japonce to te co w II wojnie swoje kobiety i dzieci jako żywe bomby używali? Gdyby nie Amerykanie, to dalej by jedli ryż z gownem, ty przebrzydła, śmierdząca świnio. Gotowa juz jesteś na lizanie jaj chlopowi, przebrzydła gnido.

Gość gość
Przeciez ty bingolu angielskiego nie znasz bajkopisarzu wiec skad wiesz co tam pisza buahahahhaahaha gownojad obesrany

Gość gość
Nie ma tu bingol.

Gość gość
I znowu o wojne, ale broni Amerykanow... debil niezly, co krok sam sobie zaprzecza i wymysla bzdury. Najlepsze sa tematy o zarciu, jakie to wykwintne jadlo bingol wpier/dala a w rzeczywistosci parowki z musztarda i konserwy :p co nie raz wysmiewal u emigrantow :D

Gość gość
Pycha kaczuszka bedzie jutro. A wy gufnojady na zmywaku nawet kaczek nie macie w sklepach. Tylko same kurczaki bueheh. Banda niedorozwojów z uka za 8funtow. Nawet angole za tyle nie pracuja bo sie szanuja.

Gość milena_jestem
Szczerze mowiac to nie ma sie co chwalic jedzeniem miesa.

Gość gość
Mieso daje siłe nawet dziecko to wie a nie jakis denny jarmuz tępa debilko. Idz rób laske z połykiem ciapatemu juszz

Gość gość
Viva biedronka!

Gość milena_jestem
Mieso daje sile? Co ty miales z biologii? Poza miesem jest mnostwo warzyw o tej samej ilosci bialka i zelaza, przykladem jest fasola, nie dosc, ze zdrowsza i nie powoduje nowotworow to jeszcze bardziej ekologiczna i zjedzenie jej nie wymaga zamordowania zywej istoty, to samo gorczyca czy ciecierzyca, ktos tu chyba nie zna sie na jedzeniu i nie widzi swojego jadlospisu poza miesem, a szkoda, bo istnieje jeszcze wiele rodzaji o wiele zdrowszych zrodel witamin niezbednych do zycia, ja jestem wegetariaka, mam super figure i forme, jezdze na zawody z lekkoatletyki i jakos jeszcze nie umarlam bez miesa :) Na przyszlosc nie nazywaj obcych i inteligentniejszych ludzi debilami ok? To zalosne.

Gość gość
Viva biedronka!

Gość gość
Idz liż jaja francuska szmato facetowi zamiast sie wymadrzac na forum . Miesko jest pyszne a ty wpiertalaj sobie fasole jak plebs.

Gość milena_jestem
Czlowieku ty mnie w ogole znasz? Ja sobie mieszkam spokojnie w Polsce, ty sobie wymysliles jakas Francje, tak poza tym to widac na jak niskim poziomie jest twoja inteligencja, wspolczuje ci, przegrywie zyciowy, mieso smierdzi, to zwloki zwierzecia, martwe cialo na talerzu, smacznego! I nie odzywaj sie do mnie w ten sposob, poniewaz w internecie nie jestes anonimowi, gdybym byla tak sfrustrowana i osamotniona jak ty to juz dawno bym to zglosila, a jednak wole popatrzec jak sie zwijasz z gniewu o to,ze ktos ma bardziej zdrowa i ekologiczna diete ode mnie, zreszta, drogi przedszkolaku,nie wymadrzam sie, tylko ty przy mnie tak nisko wypadasz, ups, a od lizania "jaj" jestes ty, nie ja, przykro mi, w koncu pewnie bardzo chetnie sie nimi zajadasz skoro tak kochasz jesc wszystko co od zwierzece :)

Gość gość
Smierdzisz to ty miedzy nogami ci/podajko

Gość gość
milena? A moze mineta?

Gość gość
Roślinki oraz ryby to także istoty żywe pisdeczko. Nie ma głupszych ludzi niż wegetarianie. Po prostu, to sa debile na maksa.