Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro żona robi pyszną kaczkę z jabłkami, na deser karpatka i kompot żurawinowy.

Polecane posty

Gość gość
No to ja wlasnei mieszkam w Nicei, wiec nie wiem czy ty chcesz mi zaimponowac kaczka? Przeciez wiadomo ze francuska kuchnia uchodzi za najwykwintniejsza i takie zarcie ktore tu przedstawiasz to naprawde jest byle co. Kaczka to dla nich danie normalne Ale ty ja tak jak tu ktos napisal z Biedronki lub z Lidla masz w promocji, Wbij sobie pajacu do glowy ze ludzie cos soba reprezentują, maja dobra prace itd; A ty nie masz przyszlosci i dlatego sie tu uzalasz bon week-end débile wspolczuje ci oczekiwanai w koljce do lekarzy, byle jakiej pogody i tepoty umyslowej.

Gość gość
Wuefista to idiota , któremu sie nie powiodło za granicą . do tego jest tempym chujem i zlamasem . jest zaniedbanym kolesiem , którego nikt by nie tknal , bleeee

Gość gość
bon lizania jaj szmato z francji, polska kuchnia jest najlepsza a ty wpiertlaja slimaki buahahah

Gość gość
Ten tepak nie kuma ze za granica mozna jesc tylko polskie zarcie? :o bo byl za granica tylko na google maps i opowiesciach kumpli spod budki z piwem, alkon skonczony :o

Gość gość
Trzeba podbic ten cudowny, moj ulubiony temat bo bingol cweluch gejowaty znowu spamuje :o nic innego mi do szczescia nie potrzeba tylko te supcio tematy o zarelku. :) czytam je calymi dniami kilkanascie razy i masturbuje moja cipcie. Nie moge sie po prostu powstrzymac przed tym bo jak czytam posty wuefisty to cala mokra sie robie z podniecenia. Ojejku jak ja zazdroszcze jego zonie i corce ze maja takiego wspanialego mezczyzne jako glowe rodziny. Nikt inny nie potrafi tak zadbac o swoja rodzine jak on, wspanialy, kulturalny, dobrze wychowany a przez to taki meski ze az kobietom cipcie robia sie mokre na sama mysl o nim. Nie wspomne jaki cudowny musi byc seks z takim doswiadczonym mezczyzna. Ile to ja sie naczytalam o jego podbojach i seksualnych przygodach w UK np jak mu polczyny lizaly jadra i penisa. Ajjjj ta wizja mnie nie opuszcza. A szczegolnie jak kilka polczyn to robilo na raz, chcialabym byc na miejscu jednej z tych szczesciar. To chyba wszystko co chcialam napisac. Bylo cudownie bo przed chwila przezylam niesamowity orgazm i co najciekawsze tylko o nim myslalam... prosze podaj swojego maila, musimy koniecznie umowic sie na spotkanko. Caluski, twoja na zawsze Elwira. :*

Gość gość
Wuefista ma zone to fakt widzialam ich dzisiaj w stolicy, ale fura stała na parkingu :classic_cool:

Gość gość
W stolicy? Chyba nie maszeruje w KOD? Przecież to pisoor Ślimaki to ty debilu kup e iedroncr jak wszystko

Gość gość
Taaa ktos widzial wuefiste w stolicy :D a ta Elwira to niezle poje/bana :D ale posmiac sie mozna przynajmniej

Gość milena_jestem
"Rosliny i ryby to tez zywe istoty"- ile ty masz lat? Rybe to tez mieso i ryby rowniez nie jem :) A rosliny nie maja ukladu nerwowego i nie czuje bolu, porownaj sobie anatomie kury do anatomii roslini, przedszkolaku, sam jestes zwierzeciem, a pochwalasz pochlanianie swoich pobratymco, gdzie tu logika,dziecko? ;)

Gość milena_jestem
Ogolnie to wspolczuje ludziom nie znajacym zadnych innych potraw niz polskich, a takze tym, ktorzy nie sa w stanie czytac ze zrozumieniem i ciagle twierdza, ze jestem we Francji, a ja mieszkam w Polsce, ale czego mozna sie spodziewac po osobie nienawidzacej calego swiata i mszczacej sie za swoje nudne i zalosne zycie nawet na obcokrajowcach czy ludziach z internetu, smutne. :)

Gość gość
Hahaha debilka :D rosliny nie czują :D miała pałe z biologii pewnie :D

Gość milena_jestem
Chodzilam do klasy biologiczno-chemicznej i z biologii akurat mialam 5, zreszta nawet nie mam ochoty znizac sie do poziomu osoby ktora obcych ludzi wyzywa od DEBILEK tylko dlatego,ze maja inne poglady, ciekawe czy w ogole wychodzisz z domu skoro nie akceptujesz tego iz na swiecie sa ludzie roznych kultur jedzacych rozne jedzenie i nikt nie wyglada tak samo, musisz wlasciwie w ogole nie miec znajomych, czyz nie? :D

Gość gość
Trzeba podbic ten cudowny, moj ulubiony temat bo bingol cweluch gejowaty znowu spamuje pechowiec.gif nic innego mi do szczescia nie potrzeba tylko te supcio tematy o zarelku. usmiech.gif czytam je calymi dniami kilkanascie razy i masturbuje moja cipcie. Nie moge sie po prostu powstrzymac przed tym bo jak czytam posty wuefisty to cala mokra sie robie z podniecenia. Ojejku jak ja zazdroszcze jego zonie i corce ze maja takiego wspanialego mezczyzne jako glowe rodziny. Nikt inny nie potrafi tak zadbac o swoja rodzine jak on, wspanialy, kulturalny, dobrze wychowany a przez to taki meski ze az kobietom cipcie robia sie mokre na sama mysl o nim. Nie wspomne jaki cudowny musi byc seks z takim doswiadczonym mezczyzna. Ile to ja sie naczytalam o jego podbojach i seksualnych przygodach w UK np jak mu polczyny lizaly jadra i penisa. Ajjjj ta wizja mnie nie opuszcza. A szczegolnie jak kilka polczyn to robilo na raz, chcialabym byc na miejscu jednej z tych szczesciar. To chyba wszystko co chcialam napisac. Bylo cudownie bo przed chwila przezylam niesamowity orgazm i co najciekawsze tylko o nim myslalam... prosze podaj swojego maila, musimy koniecznie umowic sie na spotkanko. Caluski, twoja na zawsze Elwira. :* Dddddddd Kurefko, bym ci na ryj nie nasral, a co dopiero miałbym być z tobą w związku. Ty antypolskia gnido.

Gość gość
Bueheheh co przyglup

Gość Mary Novak
ja jem pyszne chicken curry z ryzem na deser mam owoce: winogrona i a na kolacje wychodze z mezem do restauracji pewno zaraz obelgi sie posypia na mnie pozdrawiam

Gość gość
Śmierdzące curry buehahahahahaah widać ze liżesz jaja jakiemuś turbanowi.

Gość gość
akurta najpyszniejsza kaczke z jablkami jadlam w restauarcji w UK

Gość gość
Taa i ile zaplaciles wtedy za taka kaczke . Pewnie 20f jak nic. Czyli ponad 100zł. Ja w polsce mam za 20zł od chłopa nie z marketu plus pyszne jabłka z sadu niepryskane tylko koszt podlewania latem. I gdzie jest taniej wy emigracyjne kundle.

Gość milena_jestem
Jakim przegrywem zyciowym trzeba byc aby chwalic sie jedzeniem ktore jest w sumie bardzo przecietne i kazdy moze takie miec? Widac, ze nie masz hobby ani znajomych, wspolczuje, nikogo nie interesuje twoja dieta, bez mozga amebo, i skoncz obrazac obcokrajowco, zrobili ci cos? Jak nie to znaczy, ze jestes po prostu zazdrosny, poszukaj sobie jakichs przyjaciol, a nie chwalisz sie chlebem za 5zl i martwym ptakiem na talerzu, co za luksusy, wow. :D :P :D

Gość gość
Ojojojojoj super żarcie, naprawdę Dla grubasów

Gość gość
Pewnie, że super. Nie jakieś g****a z papryki i jarmuzu

Gość gość
Jesteś gruby

Gość gość
Kaczka z jabłkami i kwasnica to dla ciebie przecietna emigracyjny poyepie? Co za kurfa kundel. Nawet nie umeisz tych potraf zrobic. Tylko wpiepszasz jakies jarmuze i ryby to wystarczy kupic i wrzucic do garnka zeby zjesc. Polskie potrawy wymagaja troski i dlugiego pzrygotowania. Moja babka to jadła i dozyla 90lat, ty na twoich warzywach tyle nie dozyjesz bo to tylko jakies elementy plus woda. Co za k***a zagraniczne przygłupy , w polsce wszystko jest pyszniejsze niz gliniane zarcie z uka.

Gość gość
coś co wymaga czasochłonnego przygotowania TRACI PRAWIE WSZYSTKIE WARTOŚCI ODŻYWCZE podczas tego gotowania :) smacznego :) na zdrowie !!!

Gość gość
A ja dziś miałem zupę z grochu i soczewicy puy, z cebulką marchewką korzeniem selera i kolendrą, doprawiona m .in. kuminem czarnuszką i papryką wędzoną - dziki grochowi i soczewicy puy mnóstwo wartości odżywczych a gotowała się 70 minut :) no i wartości wygotowane i tak zostały w wodzie-zupie, którą jadłem. jutro w planach pieczony haddock lub dorsz i warzywa z ryżem. deser? domowe trufle z daktyli orzechow pistacjowych kakako i chia. pozdr.

Gość gość
Buahahah takie wartosciowe wasze gotowane ze z woda wylewacie wszystkie skladniki :D a zona zapieka kaczuszke i faworki nic sie nie traci. Pycha bo polskie. W uka nie macie takich frykasow. A nie jakies orzechy ryże co z kulturą polska nie maja nic wspolnego kundle. Nawet w przyrodzie zwierzeta wiedza ze trzeba jesc meiso aby przezyc a nie roslinne jak wy.

Gość gość
taaa, zwłaszcza te faworki nie tracą żadnej wartości :O jasne ze nie tracą bo nie mają czego tracić, sam tłuszcz cukier i biała mąka. a kolo pisał że wartości ze składników jego zupy zostają zupie czyli się nie marnuje bingol aleś ty debil a orzechy to jeden z najzdrowszych pokarmów na świecie, a o kaczkach nie ma tam mowy, podoba ci się to czy nie, ale tak jest a ten kompot żurawinowy ciekawe jak ci robi haha dawaj przepis bo żeś się popisał że hej, bo jesli z suszonej żurawiny to zero wartości, jak prawie cały Twój jadłospis. a ciekawe gdzie świeżą żurawinę w Polsce teraz dorwiesz chłopie :O

Gość gość
Wole gowno zrec ze swojej d**y niz wasze pseudorarytasy. Wole zrec piasek niz mieszkac w kraju je/banych falszywcow ktorzy sa najlepszymi przyjaciolmi tylko i wylacznie jak czegos potrzebuja. Dziewczyna mojego najlepszego kumpla leciala na mnie i miala na niego wy/j****e. Podrywala mnie nie raz przy nim, na jego oczach. I nie tylko. A ja co? Jak najlepszy kumpel olalem ja, bo to dziewczyna najlepszego kumpla. Po jakims czasie potrzebowalem jego pomocy i co? Gowno, cwel nie mial dla mnie czasu. Chociaz kilka dni wczesniej potrzebowal mojej pomocy i jak naiwny debil mu pomoglem, zreszta nie tylko wtedy i kosztowalo mnie to duzo czasu i energii. Zakonczylem znajomosc ze smieciem i dlatego nigdy wiecej lojalnosci dla nedznych polaczkow i odmawiania sobie przyjemnosci. Nastepnym razem nie bede sie licytowal. Kumpel? Bueahahaha chu/j ci w doope. Bede egoista!

Gość gość
Leciała na ciebie świnia a ni kobieta, emigracyjny smiecou

Gość gość
ty sie smieciu nie odzywaj dopoki ci nie pozwole :D je/bac falszywych polaczkow!