Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłem zależność: Chłopak który nie wykazuje incjatywtywy nawet jak ładny

Polecane posty

Gość gość

to zawsze będzie sam!!! Wszystkie dziewczyny - super koleżanki którym spodobała się moja twarz (widzę to świetnie teraz z perspektywy minionych 5 lat) czekały na mój krok , który nigdy nie nastąpił więc ułożyły sobie życie z innymi chłopkami :( :( :( I co mi z wyglądu jak śmiałości ZERO????!!!!!!!!!!!! :( :( :(

Gość gość
Jedyne co mnie pociesz to to że wszytkie one przysłały mi piękne życzenia urodzinowe (co znaczy ze sentyment u nich pozostał) podczas gdy bardzo wiele osób mnie olało wiadomo studia się już skończyły kilka lat temu

Gość gość
Widocznie za bardzo im się nie spodobałeś. Ja jestem bardzo nieśmiały a odkąd skończyłem 24 lata i wyprzystojniałem to ciągle byłem w jakimś związku i nigdy nie zrobiłem pierwszego kroku

Gość gość
widocznie wydaje ci sie ze jesteś ładny :D jest paru przystojnych gości u mnie w pracy i mimo że nie są sami to ciągle są osaczani z kazdej strony, wszystkie po kolei sie do nich kleją a imprezy firmowe to dno :D

przystojny facet to za mało, jest jak nic nieznacząca planetoida! musisz krążyć wokół niej jak wokół Słońca by zaczęła oddawać Ci trochę ciepła ;)