Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nazwisko dziecka mojej bylej żony

Polecane posty

Gość gość

Moja była od 3 lat żona miala jak sie okazalo krótki romans na wczasach za granica i przywiozła sobie prezent w postaci ciąży i kilka tygodni temu urodzila chlopca,ciemnoskorego.Nie moja sprawa ale ona nosi moje nazwisko i temu dziecku tez je dala bo jak sie okazalo po rozmowie z nia ze nie wie nawet kim jest i jak sie nazywa ojciec tego dziecka,ona nawet nie wie gdzie go szukac w razie czegos,kobieta dobrze po trzydziestce a bezmyślna jak gowniara,mam z nia syna i ona chce zeby mieli takie same nazwiska.Czy moge cos z tym zrobic,nie chce aby nie moje dziecko nosilo moje nazwisko ale chyba wyjscia nie bedzie.

Gość gość
szkoda że to prowo, bo bajka fajna

Gość gość
jesli to prowo to daje 8/10

Gość gość
2/10, bo może ktoś się złapie.

Gość gość
Moze nie prowo.Mam podobna sytuacje w rodzinie.Rozwiedli sie,mieli dwoje dzieci,kuzyn ozenil sie ponownie i ma dziecko a byla zona zmajstrowala sobie tez z kims dzieciaka i to dziecko nosi jej nazwisko po bylym mezu i oczywiscie w chuj plotek ze to trzecie tez jest jego a obecna zona ma nerwa.

Gość gość
niestety w małżeństwie dają nazwisko męża nawet jak to nie jego ,żeby nazwisko nie było męża trzeba się namęczyć ,takie prawo

Gość gość
przez sąd albo z nią porozmawiaj by się zrzekła nazwiska