Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

planujemy trzecie dziecko

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam 28lat i dwóch synkow 5lat i 3 latka. Chodzą juz doo przedszkola. Ja pracuje w domu, maz tez pracuje. Staramy się o trzecie dziecko. :) choć mam troszkę dylemat, bo drugi syn urodzuul się jako wcześniaków 5tyg wczesniej i martwie się żeby teraz tez nie było problemów. Jest którąś mama w podobnej sytuacji. Jakby się od razy udało jak wczwsniej to bylabym listopadowką :)

Gość gość
ta. tak... dostaniesz następne 500

Gość gość
My też mamy dwójkę dzieci, córka 6 lat i syn 9 miesięcy. Chcemy trzecie,tylko nie wiem czy odczekać do czasu,aż syn pójdzie do przedszkola,czy działać już teraz i mieć małą różnicę wieku między mlodszymi.

Gość gość
No u nas chłopscy do przedszkola juz chodzą, wiec mam lżej troszkę w domu bo mogę spokojnie pracować. Musisz przemyśleć sytuacje ale juz masz dużą różnice wiec chyba teraz bym się decydowała :)

Gość gość marza
Autorko masz dopiero 28 lat i chcesz juz miec trzecie dziecko podziwiam. Mam nadzieje ze uda ci sie zajsc w ciaze. Ale czy nie lepiej by bylo poczekac 2 lub 3 lata? Chlopcy juz by byli wieksi bardziej samodzielni. Ja mam 35 i urodze drugie na poczaktku pazdziernika corka ma juz 4 lata. Ciesze sie ze ktos w tych czasach chce miec wiecej niz dwoje dzieci.

Gość gość
Autorko, róbcie jak uważacie, po co pytasz ludzi z forum? Przemyślcie to dobrze z mężem, czy dacie rade itd. A o jakies komplikacje się nie martw. Ja jestem dopiero w pierwszej ciąży mam 25 lat, tez się boje co to będzie, ale nie ma co się martwic na zapas. A czy poczekasz 3 lata czy postaracie się teraz to nic nie zmieni i tak pewnie będziesz miec jakies obawy, ale ktora ich nie ma? A ten tekst o kolejnych 500... Żenada :o jak ja mam dość zazdrosnych kobiet, które ciążę widziały tylko w telewizji, męża pewnie też i wyładowują tu swoje frustracje :o

Gość gość
działaj! ja mam dwie znajome które maja 3 dziecko obie urodziły w wieku 29 lat, obie maja wlasny biznes, który załozyły zaraz po studiach i sobie chwalą mozliwość połaczenia macierzyństwa z własnym biznesem

Gość gość
dziękuję drogie Panie za te słowa:) a ten tekst o 500zł beznadziejny, co jeśli wycofają ten dodatek jak np. się nie sprawdzi?? nie chce dziecka ze względu na 500zł ale jestem w domu, starsi chłopcy chodzą do przedszkola więc mimo że pracuję w domu będę miała czas do zajmowania siĘ maluchem (bo tak samo było jak drugi syn był malutki, wtedy też już pracowałam. DZIAŁAMY DZIAŁAMY:)

Gość gość
Serio podziwiam ze macie chec rozplodu...ja mam36 i brak checi na dziecko nawet jedne..zycie fajne szkoda mi.a jak wyglada wasza kwestja mieszkaniowa?-

Gość gość marza
Powodzenia autorko i naprawde podziwiam cie.

Gość gość
Mamy 3 pokojowe mieszkanie własnościowe

Gość gość
Troche male ma 5osob ale co kto lubi...serio podzowiam..nie znam nikogo kto ma 3max 2i to grubo po 35

Gość gość
ja najpierw urodziłam dzieci oczywiście pracowałam również ,ale teraz dopiero zaczęłam studiować i myśleć o swoim interesie. A że mam pięcioro dzieci mam na kogo robić , czy ja robię dobrze że ukończę studia przed 40 hmmm czy ja zrobiłam słusznie rodząc pięcioro dzieci ?? czy ja żyję tak jak należy żyć ??czyli po swojemu hmmm odwieczny dylemat kafeterii za każdym razem czytając to forum nachodzą mnie takie myśli których nigdy nie mam w realnym życiu :-) na szczęście

Gość gość
Inn to maja dobrze leza z kopytami do gory a chlop z********a

Gość gość
Maz zapieprza ale ja tez pracuje mimo ze w domu ale zarabiam lepiej od męża. Nie keest w cale powiedziane ze do końca życia będziemy w 3pokojowym mieszkaniu mieszkać :)

Gość gość
mąż jest od z********ania

Gość gość
Jasne 3 dzieci i zarabiasz super w domu.mi to soe nie chce wierzyc....wy to macie kaze dzieci i zdbane....jasne na kafeee

Gość gość
Mam firmę z ręcznym wykonywaniem galanterii papierniczej na uroczystości np. Wesela. Zarabiam ok 4tys miesięcznie. Praca manualna w domu...