Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła żona strażaka

samochod do ślubu dekoracja

Polecane posty

Gość przyszła żona strażaka

część, nie długo wychodzę za maż, mój narzeczony jest zawodowym strażakiem i mamy możliwość jechania do ślubu samochodem oznakowanym z kogutami na górze nie bojowym, tylko nowa biała toyota avensis z napisem straż . I tu moje pytanie czy dawać na maskę i drzwi jakieś dekoracje -kwiaty żywe czy to już przesada będzie? Pozdrawiam

Gość gość
Zdania są baaardzo podzielone. Mi osobiście podoba się delikatna dekoracja kwiatowa (byle nie jakieś obciachowe pluszaki), ale wiele osób uważa, że to kicz.

Gość gość
Ja bym dodała delikatną dekorację.

Gość gość
zależy jaki samochód niektóre retro nie wymagają dekoracji wręcz wygląda to głupio są tak niesamowite,największy wybór aut na samochody-weselne.pl

Gość Chloe88
Ja bym dała jakąś dekorację, akcent ślubny. Może nic ze sztucznych kwiatów, bo to raczej pasuje do typowo ślubnych aut, ale może jakieś pompony? Na wóz strażacki myślę, że takie białe będą świetnie wyglądać http://partytajm.com.pl/pl/p/Girlanda-tiulowe-biale-pompony/716 Mam takie kolorowe pompony w domu - zawieszam na różne imprezy i fajny klimat robią:)

Gość MET BUD Konstrukcje Stalowe
Propozycja idealna na piękny ślub w plenerze! Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!

Cześć, wydaje mi się że delikatna dekoracja z kwiatów nie zaszkodzi a doda uroku i będzie widać że jedzie para młoda.

Gość Andrzej 34
Nasz ślub bardzo nas stresował. Ogromnie przerażała nas konieczność załatwienia tak wielu spraw. Na dekoracje nie starczyło nam czasu. Ustaliliśmy, że niektóre zadania przekażemy fachowcom , i to była bardzo dobra decyzja. Całość wyglądała przecudnie, dbałość o szczegóły My i cała nasza rodzina polecamy http://www.dekoracje-slubne-torun.pl/dekoracje-slubne-uslugi-slubne/.