Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bolące wgłębienie na języku

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od dwóch dni boli mnie język, czuję za każdym razem jak ociera się o zęby, dzisiaj zauważyłem pewna nieprawidłowość, podaję link ze zdjęciem : http://www.fotoszok.pl/show.php/2636157_img-20160227-123807.jpg.html trochę niewyraźnie wyszło, ale po szybkim sprawdzeniu w google grafika, znalazłem zdjęcie z bardzo podobny tworem na języku, podpisane że to rak! zanim zacznę panikować chciałbym się spytać czy ktoś miał z takim czymś do czynienia

Gość gość
dodam jeszcze że od wczoraj mam, chyba metaliczny posmak w ustach, szczególnie odczuwalne kiedy coś jem

Gość Ratownik Medyczny
Dnia 27.02.2016 o 13:57, Gość gość napisał:

Witam. Od dwóch dni boli mnie język, czuję za każdym razem jak ociera się o zęby, dzisiaj zauważyłem pewna nieprawidłowość, podaję link ze zdjęciem : http://www.fotoszok.pl/show.php/2636157_img-20160227-123807.jpg.html trochę niewyraźnie wyszło, ale po szybkim sprawdzeniu w google grafika, znalazłem zdjęcie z bardzo podobny Tworem na języku, podpisane że to rak! zanim zacznę panikować chciałbym się spytać czy ktoś miał z takim czymś do czynienia

Wyślij mi te zdjęcie jeszcze zrób sobie parę zdjęć bocznej części  języka z 4 zdjęcia  z jednego boku i 4 zdjęcia z drugiego boku i ocenie adres email ddddd9430@gmail.com  mogę sprawdzić mam w tym doświadczenie pozdrawiam serdecznie 

Gość Ratownik Medyczny

Wyślij mi 4 zdjęcia z prawej strony jeżyka i 4 zdjęcia z lewej strony język boki języka ocenie mam w tym doświadczenie na adres email wyślij ddddd9430@gmail.com pozdrawiam serdecznie 

Gość Ratownik Medyczny

Odpisze w ciągu 5 minut ddddd9430@gmail.com