Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet poznany w necie zaczął zadawac pytania o seks

Polecane posty

Gość gość

Poznalam na pewnym portalu fajnego faceta. Z rozmowy wywnioskowalam ze facet dosc inteligentny i ciekawy. Rozmawiamy tylko przez komunikator i czasem gramy w gre internetowa. Nie wymienilismy sie fotkami i jeszcze sie nie spotkalismy. Rozwazalam spotkanie bo dobrze nam sie rozmawialo ale ostatnio całkiem stracil w moich oczach. Zaczal zadawac pytania typu czy sie masturbuje, czy mialam orgazm itp. Czy jest sens ciagnac te znajomosc? Czy powinnam sie z nim spotkac?

Gość gość
A ile się znacie? Ile z sobą piszecie?

Gość gość
Krotko. Jakos okolo miesiaca moze 1,5 mc.

Gość gość
Ile macie lat? Wiesz co, ja bym się spotkała, zobaczysz jaki będzie na spotkaniu.

Gość gość
Wiesz moim zdaniem każda znajomość z neta wiąże się z tym seksem Facet szukając partnerki czy kochanki zwraca uwagę na jej preferencje by wiedzieć czy warto z nią być Jak lubisz robić loda do końca i być podawana wzdłuż i wszerz to może masz szansę

Gość gość
Mamy okolo 24 lata

Gość gość
A ja bym się spotkała, do niczego Cię to nie zobowiązuje, w realu będzie Ci go łatwiej 'wyczuć'.

Gość gość
Kazdy facet o tym mysli mozna tylko sie zastanawiac kiedy zacznie o tym gadać ja nie widze w tym nic dziwnego

Gość gość
Wiem ze kazdy o seksie mysli, kobiety rowniez ale takie pytania wydaja mi sie nie na miejscu przy tak krotkiej znajomosci. Moze faktycznie zaryzykuje spotkanie

Gość gość
15:49 kazdy chłop pragnie kobiet

Gość gość
Szkoda byłoby mi czasu na takiego typa, ale co kto lubi. Chcesz tracić czas na odpada bez klasy?

Gość gość
Skąd jesteście? To jakaś duża odległość, że jeszcze się nie spotkaliście? Spotkaj się z nim, jeśli fajnie Wam się 'rozmawia', to przekonaj się, czy w realu jest tak samo, bo możesz żałować, jak go od razu skreślisz.

Gość gość
gość dziś to tak, jakby ludziom było przykro za każdym razem, gdy mijają śmietnik, bez pogrzebania w nim. Po co?

Gość gość
Odleglosc nie jest duzo. Jestesmy praktycznie z tego samego miasta

Gość gość
Ale po co chcesz się spotkać ,jak już wiesz,że facet nie ma klasy i że szuka tylko panienki otwartej na propozycje seksualne?Nie pisalby tak do kogoś,kogo lubi i szanuje.Pyta ,bo wybiera "towar".Chce wiedziec ,czy towar jest bardzo napalony na seks,co lubi w seksie,bo tylko to go interesuje.W normalnej relacji takie intymne pytania byłyby ew. po tym,jak para już się znalazla w łóżku,a wy się nawet nie widzieliście! Znacie się 1,5 miesiąca!

Gość gość
gość dziś to tak, jakby ludziom było przykro za każdym razem, gdy mijają śmietnik, bez pogrzebania w nim. Po co? HAHa! Świetny komentarz!:D Dokładnie! W realu tylko się będzie maskował i możesz dać się omamić urodą czy gładkimi słówkami.Liczy się to,że pyta o takie rzeczy praktycznie nieznajomą osobę,czyli po prostu szuka łatwej i napalonej.

1,5 miesiąca gadacie i jeszcze się nie spotkaliście? Nic dziwnego że pyta o seks bo to ważne dla faceta.

Gość Heniuś
Rozmowa o seksie przez net i to z kimś, kogo na żywo nie znamy jest jak pos*wanie dmuchanej lali z seks-szopu w stroju do ciężkich skażeń chemicznych :) Takie pie*dolenie przez net jeszcze dla nikogo dobrze się nie skończyło. Jeszcze nie widział pewnie baby z bliska a już pyta się o tak intymne sprawy, jak taki kozak to niech przyjedzie i spróbuje na żywo - ale do tego nigdy nie dojdzie, taka pryszczata wali*r**** nie odejdzie przecież od kompa, bo każdy pasztet wam powie, że jak się odejdzie od kompa to można się naciąć :) Chcesz realnych znajomych? To nie szukaj ich w necie - proste.

Gość gość
Spotkałam się z nim wczoraj w pizzerii La Torre w Warszawie. Bardzo przyjemne miejsce, można spokojnie porozmawiać i dobrze zjeść.

Gość gość
gość wczoraj Ile macie lat? Wiesz co, ja bym się spotkała, zobaczysz jaki będzie na spotkaniu. XX Nie no nie wierzę ze sa takie idiotki które tak twierdzą:-( Takiego faceta autorko to bym pogoniła w sekundę, nienawidzę takich zboków co to po miesiącu pytają o orgazm czy masturbację. Moim zdaniem trzeba mieć niezle z deklem żeby takie pytanie zadawać dopiero co poznanej dziewczynie. Nigdy się z czyms takim nie spotkałam i nie jest to na pewno nornalne.

Gość gość
bo jesteś kretynką i żaden nie pożąda od ciebie seksu pewnie wyglądasz jak kaszalot w konserwie to czemu się dziwisz?

Gość gość
w życiu bym sie z takim nie spotkała, jeśli zadaje takie pytania nowo poznanej osobie to znaczy ze chodzi mu o jedno, chce cie wyczuć czy warto ciągnąć tą znajomosć; ten koleś to prostak i totalny buc

Gość gość
gość dziś po prostu dzisiejsze dziewczyny nie mają za grosz poczucia własnej godności, wolą "dawać szansę" najgorszym mętom, nie mają jakichkolwiek oczekiwań ani nie razi ich brak szacunku wobec nich, bo najwyraźniej same są tak zdesperowane, że o szacunku do samych siebie zapomniały. Taka smutna prawda

Gość gość
wy byscie najlepiej chciały aby chłopak za wami latał rok i moze po roku dacie sie pocałować hohoho!

Gość gość
szuka seksu :o

Gość gość
jak pisze takie teksty to ewidetny *****cz dlatego polecam zerwac z nim

Gość gość
Dokładnie szuka sobie kogoś do łóżka. Oni wszyscy tacy są Jedni zaczynają od razu z grubej rury, inni na początku udają. Ja bym sobie dala spokój

Gość gość
prymityw i prostak, ja bym zakonczyla znajomosc... Pisalam z wieloma faceta ale tylko raz na takiego prostaka trafilam. jak nie chcialam mu nic pisac o seksie to mnie szybko olal.

Gość gość
bardzo szybko skreślacie facetów. Czy seks to temat tabu, czy to było cos złego? To jest temat nietykalny?

Gość gość
Pisałam z jednym facetem sporo o seksie przed spotaniem. Na spotkaniu temat nie został ani razu poruszony, teraz się kumplujemy i to jest fajna znajomość, bo wiemy o sobie wszystko ;)