Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przynajmniej wiem dlaczego jestem sama

Polecane posty

Gość gość

Nie ma sie co zastanawiac, trzeba wyjsc z uludy. Odpowiedz brzmi: na miescie i na portalach randkowych jest tyle pieknych kobiet na poziomie, ze mezczyzni maja w czym wybierac. Obecnie mlode kobiety 22-26 sa szczuple, piekne, chodza na silownie, sa wyksztalcone i maja duzo pieniedzy na kosmetyki i ubrania (nie wnikam czy maja je od rodzicow czy z wlasnej pracy). A ja to juz sie moge schowac :( Szkoda ze zycia nie da sie przezy jeszcze raz.

Gość gość
Nie wnikając w wygląd to nie wiem gdzie widzisz u kobiet ten "poziom" na portalach randkowych? :D większość ma opis na poziomie "jestem jaka jestem"

Gość gość
Oj nieprawda, czasami sa jakies opisy, poza tym ciezko napisac o sobie cos fajnego, zeby nie wyjsc na prozna. Ale najbardziej liczy sie i tak wyglad, a dzis mlodsze roczniki maja takie mozliwosci, ze na ulicach (Warszawy przynajmniej) sa same modelki - najnowsze ubrania z sieciowek, makeup z sephory...

Gość gość
bo tam sie opis nie liczy tylko wyglad

Gość gość
No oczywiście że nikt nie podbije do dziewczyny która mu się nie podoba ale jak kiedyś miałem konto na takim portalu to do tych "jestem jaka jestem" też nie podbijałem, nawet jak były ładne:P

Gość gość
pocieszę ciebie, mam po 40-ce, nadwagę- nie duża, ale jednak, nie stroję się, nie maluje i mam całkiem przystojnych kochanków o 8-12 lat młodszych ode mnie. Nie, nie musze im płacic :) i nie ja ich zaczepiam, sami za mną łażą

Gość przerost tresci nad forma
skoro oceniasz ludzi głównie po ubraniach to nie powinna sie dziwić że jesteś sama :D w życiu bym nie zauwazył z jakiego sklepu ktoś ma ubranie na ulicy :D trzeba kmieć niezłe kompleksy aby się w to wpatrywać.

pocieszę ciebie, mam po 40-ce, nadwagę- nie duża, ale jednak, nie stroję się, nie maluje i mam całkiem przystojnych kochanków o 8-12 lat młodszych ode mnie. >>jak bedziesz za darmo remontować mieszkania, kosić trawniki czy robić cokolwiek innego to też znajdzie się ktoś kto cie do tego wezmie ale to nie znaczy że że jesteś w tym dobra tylko ze robisz za darmo coś za co klient musiałby zapłacic :D

Gość gość
Wystarczy byc kobieta, zeby takie rzeczy zauwazac. Ty tez bys zauwazyl ze jakis facet ma taki i taki telefon czy samochod, wiec nie zgrywaj swietego.

Gość gość
>jak bedziesz za darmo remontować mieszkania, kosić trawniki czy robić cokolwiek innego to też znajdzie się ktoś kto cie do tego wezmie ale to nie znaczy że że jesteś w tym dobra tylko ze robisz za darmo coś za co klient musiałby zapłacic smiech.gif no widzisz leszczu, żebym poszła z kimś do łożka to najpierw trzeba sie o mnie ostro postarać przynajmniej pół roku, a czasem i rok. Widocznie opłaca im się starać

rozczaruję cię nie zauważyłbym jaki ma samochód a tym bardziej telefon :D chyba że miałby taki jak mój to wiadomo. nie zwracam uwagi na takie rzeczy po prostu chyba że coś ewidentnie do siebie nia pasuje albo mi sie nie podoba lub podoba, gdyby miał samochód z rozbitym bokiem to zauwazyłbym to a nie markę. może pracujesz z sklepie z ubraniami to by może jakoś tlumaczyło to twoje zainteresowanie albo jestes naprawde powierzchowna .

no widzisz leszczu, żebym poszła z kimś do łożka to najpierw trzeba sie o mnie ostro postarać przynajmniej pół roku, a czasem i rok. Widocznie opłaca im się starać >>nadal pozostane przy swoim zdaniu, poza tym slowo starać jest róznie rozumiane przez ludzi.dla jednej starać sie to postawić jej drinka albo powiedzieć komplement, a dla drugiej zgoła coś innego. zainteresowanie 30 latak 40 latką nie jest normalne to rodzaj dewiacji i uważam że coś się za tym kryje np. świadczenie przez ciebie wolontariatu że tak to nazwe :D może coś innego.

Gość Heniuś
"na portalach randkowych jest tyle pieknych kobiet na poziomie" - hahaha, ładna fotka na portalach randkowych to: 1. Fake (obsługa dwoi się i troi by nadążyć z podażą za popytem, na jedną babę na takich portalach z 10 facetów) 2. Pe*ał, trans, metroseks czy inna c*ota - będzie kluczył, zwodził, walił gruchę pod twoje wyznania miłości, haha :) Pełno tu takich nawet na tym forum - nie dość, że pasztety internetowe, to jeszcze c*oty - kumulacja poje*aństwa :) 3. Księżniczka, która otacza się wazeliniarzami i włazid*pami, oczekuje tylko i wyłącznie poklasku a od siebie nie da kompletnie nic - a już na pewno nie da d*py byle komu :) Poza tym bez wyjątku - same pasztety internetowe. Przez ponad 20 lat nie spotkałem ani jednego faceta, który by powiedział coś dobrego o portalach randkowych czy innych tanich burdelach, ludzkich szrotach itp. Za to co wysłuchałem narzekań :) I mamy takie życie na jakie zasługujemy - rusz d*pę na siłownię a nie narzekasz. Tylko ty się nie ruszysz, bo ci nie zależy - bo jak komuś na czymś zależy, to potrafi coś dla tego czegoś poświęcić - proste jak j*banie. 100% piszących tutaj w ten sposób pasztetów internetowych tak naprawdę nic a nic nie chce w swoim życiu zmieniać - chcą jedynie zwrócić na siebie czyjąś uwagę :) I to jest właśnie ten główny fenomen paszteciarstwa, który mnie tak zadziwia :)

chcą jedynie zwrócić na siebie czyjąś uwagę>>wiec witamy w tym gronie drogi pasztetowy heniusiu :D

Gość gość
i uważam że coś się za tym kryje np. świadczenie przez ciebie wolontariatu że tak to nazwe smiech.gif może coś innego. jasne, robię im kanapki do pracy :). Tak dobre, ze jeden właśnie rzucił dla mnie narzeczoną :)

ja nie kwestionuje że robisz dobrze kanapki czy coś innego tylko meritum twojej wypowiedzi, a mianowicie że gruba 40 latka ma większe powodzenie niż szczupłe 10 lat mlodsze bo ogólnie to nonsens jest i tyle. widzisz co chcesz widzieć i zapewne nie dostrzegasz meritum, a co nim jest nie wiem zgaduję. może im matkujesz a to sa ofiary losu powodów może być masę.z pewnościa nie jest jednak to norma tzn. większośc ludzi tak się nie zachuje jak ci twoi amanci wiec pisanie autorce nie przejmuj sie faceci wola brzydkie zaniedbane i starsze jest próba zakłamywanai rzeczywiscosci.

to już wiecj sensu było w wypowiedzi heniusia bo zamiast jeczec na forum niech idzie pobiegac to nie bedzie narzekac ze wola mlodsze i szczuplejsze. mlodsza juz nie bedzie ale szczuplejszym kazdy moze byc.

Gość gość
Ja jak sobie przeglądam profile to patrzę tylko na takie kobitki które mają więcej ciałka a nie jakieś szkieletory , jak się ubiera to mnie nie interesuje bo i tak się nie znam na babskich ciuchach. Nie patrzę też na profile poniżej 35 lat.

Gość gość
Wlasnie martwi mnie ze mlodsza juz nie bede. Gruba moze nie jestem jakos bardzo, bo 163/56, na jakies cwiczenia chodze, ale po prostu jak mialam swoje najlepsze lata to nie mialam pieniedzy na takie ciuchy i kosmetyki jak teraz ma mlodziez. Teraz mam pieniadze, tylko te lata.... 29, zaraz skutnie 30.

Gość gość
a mianowicie że gruba 40 latka ma większe powodzenie niż szczupłe 10 lat mlodsze bo ogólnie to nonsens jest i tyle. będę brutalna, a gdzie to durniu wyczytałeś, nie pisałam ze jestem od kogokolwiek atrakcyjniejsza, wręcz przeciwnie. Napisałam autorce, ze różne dziwne rzeczy się zdarzają , również takie , że nie mając wymienionych przez nią cech ktoś może być zainteresowany, ludzie maja różne preferencje. To ty sobie dośpiewujesz coś czego nie ma w mojej wypowiedzi.

Gość gość
bo grube po 35 r.ż. są najłatwiejsze :D

Gość gość
ale po prostu jak mialam swoje najlepsze lata to nie mialam pieniedzy na takie ciuchy i kosmetyki jak teraz ma mlodziez. Teraz mam pieniadze, tylko te lata.... 29, zaraz skutnie 30. to albo już umrzyj idiotko, albo wydaj te pieniądze zeby o siebie zadbać, to jeszcze może kogoś znajdziesz, chociaż z takim nastawieniem do siebie i życia to wątpię

lata to nie mialam pieniedzy na takie ciuchy i kosmetyki jak teraz ma mlodziez>>to jest nieważne głównie kobiety zwracają uwage na takie rzeczy. skoro nie miałaś powodzenia to wynikalo to z czegoś innego niż brak drogich ubrań może brak tych ubrań odbierał c***ewnosci siebie a to ma juz jakies znaczenia ale na pewno nie chodzilo o jakies szmaty i malowidla. no nie jestes jeszcze gruba wiec czas sie wziac za siebie bo jak bedzoiesz wazyc 10kg wiecej to jzu ci sie nie bedzie chcialo :D v z twojej wypowiedzi wynikało własnie tak że twierdzisz to że zawsze się znajdzie jakiś amator to wiadomo autorka tez zapewne wie ale dostrzega rzeczywistosc ze juz nie jest tak jak kiedys bylo bo te mlodsze tez sa pomalowane i ubrane a do tego szczuple i mlode. na tych wszystkich wystawach w internetowych marketach faktycznie ma ciezko konkurowac z nimi. ty tych swoich znajdujesz zapewne gdzie indziej gdzie tej konkurencji nie ma w takim wymiarze.

Gość gość
ja tam bym Cię brał autorko i nie patrzył w co się ubierasz tylko gdybyś ciut starsza była.

Gość gość
myślę że pipka z wiecznie skrzywioną mina, niezadowolona, zazdroszcząca innym, nie lubiaca siebie nie jest dla nikogo atrakcyjna niezaleznie od wieku i stopnia pomalowania. taka prawda

moja rada zamiast wydawac na tynki, farby i szmaty wydaj na siebie moze jak sie nieco rozwiniesz umyslowo to kogos znajdziesz bo na razie sprawiasz wrazenie tandeciary a tacy ktorzy lubia tandeciary wybiora raczej te mlodsze chyba ze be3dziesz wolontariuszką :D skoro ktos ma cie poznac po kilku zdaniach to po tych kilku zdaniach na mnie na przyklad nie wywierasz dobrego wrazenia moze na innych tez i tu tkwi problem ani wygladu anie osobowosci i wtedy pewnie jest bardzo ciezko sie z kims umowic. ja bym postawil na osobowosc bo wyglad przeminie nawet jak kupis znajdrozsze kosmetyki a ta glupota juz zostanie.

chociaz zmianiam zdanie na tych portalach wiekszosc szuka na chwile znajomosci wiec postaw jednak na wyglad :D czyli usuniecie konta, bieganie i aeoroby 3 razy w tygodniu i nauka photoshopa i jak zalozysz za 3 miesiace zalozysz nowe konto aby byl efekt swiezosci ze jestes nowa :D z nowymi obrobionymi zdjeciami w szczuplej sylwetce to zainteresowanie 5 razy wieksze skoro to twoj cel.

Gość gość
po tych kilku zdaniach na mnie na przyklad nie wywierasz dobrego wrazenia moze na innych tez i tu tkwi problem ani wygladu anie osobowosci i wtedy pewnie jest bardzo ciezko sie z kims umowic. ja bym postawil na osobowosc bo wyglad przeminie nawet jak kupis znajdrozsze kosmetyki a ta glupota juz zostanie. popieram, jak na 30 latkę to strasznie prymitywnie myslisz autorko, skupiasz sie na szmatach, malowidłach a nie widzisz tego, ze prawdopodobnie jesteś mało atrakcyjna ze sposobu bycia i osobowośc****ewnie widać ze masz kompleksy, żal o wszystko, że siebie nie lubisz

Gość gość
Autorko nie mylisz sie. Faceci z takich forum jak to np beda ci wmawiac, ze liczy sie glebia wnetrza, a na ulicy/w klubie/naimprezie/w parku ZADEN cie nie zagada jesli sie im NIE PODOBASZ. Co by faceci nie mowili i jak bardzo sami sobie zaprzeczali to ich wybory i tk ich zdradzaja wiec czar ich bajek pryska. Kobiety zadbane czyli ladna sylwetka, ladne cialo, wlosy, cera, ubior kobiecy i seksowny - sa w zainteresowaniu mezczyzn, a kobiety zaniedbane - bane jak facet w worki, dresy, szmaty bezksztltne, grube i nadwaga duza nie sa podrywane i nigdy niebyly. Masz racje, ze na to wszystko trzeba sporo kasy miec i wydac zeby byc ladna, bo sukienki, szpilki, dobre kosmetyki, fitness, kosmetyczka i fryzjer niestety KOSZTUJA. Bycie lada, zadbana i kobieca kosztuje.

Gość gość
a na ulicy/w klubie/naimprezie/w parku ZADEN cie nie zagada jesli sie im NIE PODOBASZ a ty zagadujesz pierwsza do facetów, którzy ci sienie podobają ? jakoś szczególnie za nimi latasz? oj taki brzydki że rzygam ale go poderwę?