Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężczyzna po 40 może pokochać 23 latkę?

Polecane posty

Gość gość

Znamy się od prawie roku. Dużo rozmawiamy, dobrze czujemy się w swoim towarzystwie, lubimy spędzać ze sobą czas. Na początku łączyły nas tylko kontakty służbowe, ale z czasem się polubiliśmy i zaczęliśmy coraz więcej ze sobą rozmawiać dosłownie o wszystkim. Widzę, że zawsze uśmiecha się na mój widok, zagaduje pierwszy, zaczepia mnie. Wiele razy widziałam, że przygląda mi się, jak nie patrzę. Od pewnego czasu często razem aktywnie spędzamy wolny czas. Sam chętnie wybiera się ze mną pobiegać, na basen, rower. Wiem, że nie ma nikogo. Czy mogę być dla niego kimś więcej, niż tylko koleżanką?

Gość gość
Oczywiści, że tak z tego co wiem to faceci własnie tacy dojrzali są swietnymi kochankami... W gruncie rzeczy ludzie nie patrzą zbytnio na wiek partnera, ale na jego charakter i osobowość. Ludzie potrafia kochać się w każdym wieku, myśle ze masz ogromną szansę tym bardziej ze świetnie się dogadujecie.

Gość gość
Może, zakochać się mozna w każdym wieku ;-)

Gość gość
moze

Gość gość
z tego co piszesz, to wszystko jest na dobrej drodze, jezeli juz sie nie zakochal, powodzenia

Gość gość
Ha ha ha . Znasz takie przysłowie "włos siwieje h.. szaleje? Po 40 tce u mężczyzn jest spadek testosteronu-stają się drażliwi, nerwowi, spada ich libido, przez co czują się mniej atrakcyjnie, spada ich samoocena. By podbudować swoje ego kupują drogie autka, wchodzą w romanse w 20-latkami, co mogłyby być ich córkami.

Gość gość
Ja mam 27 lat, on 47... Od dwóch lat razem. Obłęd! Polecam wszystkim takie relacje :)

Gość gość
Powodzenia wam zycze, nie pzrejmujcie sie innymi ;-)

Gość gość
11-55 i ja znam taki związek. On jej kasę, ona ciało. On chce dzieci, bo ma już 46 lat, ona 25 i bierze tabsy, bo dzieci nie chce, by figury sobie nie zniszczyć. Gość wybuduje dom, ona go pozwodzi przez 4-5 lat, będzie mieć kochanków na boku. A potem rozwód i połowa majątku dla niej.

Gość gość
mozna kakochac sie w kazdym wieku

Gość gość
szczesciarz z niego, ze interesuje sie nim taka mloda dziewczyna ;-)