Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imperium jest tu więcej niż jedna osoba, która cię nie lubi,czy tobą pogardza

Polecane posty

Gość gość

Imperium skończ rzucać oskarżeniami w moją stronę. Naprawdę jest tu więcej niż jedna osoba, która cię nie lubi,czy tobą pogardza. Nie da się z tobą skończyć konfliktu.

Gość gość
Mucha do Nieaniołka. :D

Gość gość
Mucha nieładnie. Ja lubię imp. :)

Gość gość
Gdyby tak napisała Imperium do Muchy zapluli by ją. Teraz prawie cisza. I powiedzcie teraz kto hejtuje?

Gość gość
muchy teraz nie hejtujecie, wyzywacie cały dzień, zakładacie tematy.

Gość gość
Nie moja wina, że dostarczyłaś wszystkim pożywki wzdłuż i wszerz informując z kim sypiasz, jaki jest twój stan cywilny, jaka jesteś zamożna i jak bardzo pragniesz pochłonąć ci=pą wszystko co się rusza. Przerosła cię twoja własna kreacja i teraz szukasz winnych w mojej osobie. Zjadasz swój własny ogon. Przypierniczyłaś się do mnie dawno temu, choć w ogóle o tobie nawet nie myślałam. Chodziło ci o najszybszego, bo widziałaś, ze mnie adorował, a miałas swój sprytny planik zdobycia go. Czytałas nasze rozmowy na arce i zżerała cię zazdrość. Odbij ode mnie kobieto, domyślam się, że to ty wczoraj rzuciłas kąśliwy komentarz z pomarańczy. I chyba nie myślisz, że ciotki są na tyle głupie żeby hejtować Ciebie, wspierać mnie i wysyłać kwiatki, usteczka, czy serduszka, którymi posługują się na co dzień i latwo się domyślić, że chodzi o nie? Rusz głową kobieto, ten cały koke też spamował znajomych z karuzeli ósemkami żeby zrzucić winę na widmo, bo to był jego znak rozpoznawczy.

Gość gość
Ile Imp miała tematów obraźliwych?Wtedy klaskaliście o intryganci 😭

Gość gość
Imperium Szamberium jest sama sobie winna, nie wciągajcie w to Muszki

Gość gość
Ciekawi mnie fala hejtu na Imperium, a wieczna obrona Muszki.

Gość gość
skończcie wzajemne publiczne obrzucanie się gownem.. idźcie na ustawne dajcie sobie po razie 😴 i skończcie dziecinade.. bo to tylko porzywka dla kogos kto mysli ze sami sie wykończycie :o barany :(

Gość gość
Nie podoba mi się tylko stronniczość. Trzeba być sprawiedliwym.

Gość gość
Imperium pod postacią kilku nickow wymyśliła historie i uwodzila. Był Wilk, Cynik, Koke, Najszybszy, Przyjaciel Spe i wiele innych o których nie wiemy. Najszybszy kiedyś pisał z Muchą ale pojawia się Kobieta z Wachlarzem i... Czar prysł. Pojawił się Władca Lalek. Zniknęła Kobieta pojawiła się CzwarteImperium wraz z Opowiadaniem. Zniknął Najszybszy. Usunął maila ze swojego profilu, miał masę hejtów, wyzwisk. Tylko podziwiać za cierpliwość. Od czasu do czasu pisał z orange ale cały czas kręciła się Mucha a on udawał, że jej nie widzi.

Gość gość
mi szkoda ze naj juz nie pisze tak jak kiedys:(

Gość gość
dziś naja to nie rusza wiec co ma nie byc cierpliwy:D

Gość gość
No ma cierpliwość

Gość gość
Zawsze wydawało mi się, że Naj i Koke to najprzystojniejsi faceci na ErO. Może dlatego, że ciągle kobiety o nich rywalizowały.:D Nigdy ich nie widziałam. :)

Gość gość
Mnie pociągał Nie_Realny. Ale zniknął :-O

Gość gość
Kto jej nienawidzi? Hejterzy, którzy z Tobą trzymają Mucha. Dajesz im pożywki na to. :O

Gość gość
Mucha napisała to sugerując się opinią kilku chorych psychicznie hejterów, którzy wyzywają każdego z gościa. Kiedy ją wyzywają z gościa Mucha czuje gorycz. Jak to jest w końcu z Muchą, bo sądząc po opiniach jest tu więcej niż jedna osoba, która jej nie lubi czy nią pogardza.

Gość gość
gość wczoraj Mucha nie oskarża. Mucha ma zawsze rację. Mucha nie hejtuje. Mucha jest szczera. Mucha nie obraża. Mucha ma niewyparzony język. Mucha nie sra na inne. Mucha wyraża swoje zdanie. Prawda o Kafe.

Gość gość
Wciskali Tab, że jest zazdrosna o grupę mężczyzn na temacie Ciotek.Awarii, że jest zazdrosna o Psuja,Imp, że jest zazdrosna o Najszybszego. Przy niedzieli pozdrawiam i jak jest każdy widzi.

Gość gość
były jeszcze inne epizody do świeżynek startowały do Czytaczki przecież Mucha wyskoczyła z oskarżaniem masa tego na przestrzeni czasu :o

Gość gość
Najszybszy jest przystojny i to jest fakt. Koke nie widziałam jeszcze :P

Gość gość
Kalosz podnosi o sobie żenada:o..