Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam duże stopy co robic

Polecane posty

Gość gość

Bardzo się wstydze

Gość gość
daj Kajetanowi P. odgryźć palce :classic_cool:

Gość gość
Czekam a poważne propozycje rozwiązania problemu

Gość gość
Duze tzn jaki rozmiar? Ja mam 36/37 fajne zgrabne stópki,wszystkie buty w tym rozmiarze wygladaja ładnie,zgrabnie. Tylko niestety ciezko dostac buty bo to chodliwy rozmiar.

Gość gość
41 :(

Gość gość
większość babek ma 37 ja też ale moim zdaniem są strasznie małe i wyglądają jak raciczki stopa powinna mieć 39 by wyglądało to ładnie

Pokochać :) A po za tym pielęgnować i szanować. Polecam świadectwo Glorii Polo do poczytania w necie i na youtub. Dopiero po rażeniu piorunem, kiedy miała zwęglone nogi doceniła ten dar. I wówczas uświadomiła sobie, że nigdy nie podziękowała Stwórcy za sprawne nogi. Wszechmocny po porażeniu piorunem nie tylko przywrócił ją do życia z misją ale również uzdrowił ją całkowicie :)

Gość gość
Tylko jakoś mam.straszny kompleks na tym punkcie ... czasami czytam jak ludzie piszą na forach ze nie które dziewczyny z dużymi stopami sandaly i chyba nie wiedzą co to poczucie estetyki ahhh

W ogóle czym Ty się przejmujesz? Wartość człowieka nie mierzy się wielkością cm stopy czy innej części ciała. To co ktoś tam sądzi to kwestia gustu przecież. A o gustach się nie dyskutuje. Każdy ma inny :) Zawsze znajdą się lepsi i gorsi od nas więc nie na sensu się porównywać z innymi. Bądź sobą i zakładaj sandały i klapki czy tam inne jakie chcesz. Mężczyźni też chodzą w klapkach czy sandałach i żyją. Po za tym męska stopa a kobieca to jednak różnica nie tylko w cm :) Przejdź nad tym do porządku dziennego i nie zawracaj sobie tym głowy.

Gość gość
Moja znajoma ma 44. To jest dopiero kaszana.

Gość dixit
41 to jeszcze nie tak dużo. A jeśli będziesz mądrze dobierać buty, to nikt nie zwróci na to uwagi. Przede wszystkim kupuj głównie czółenka damskie http://noevision.pl/dla_niej/czolenka.html ale oczywiście bez szpiczastego czubka, tylko owalne. A obcas sprawi, że Twoja stopa nie będzie optycznie tak duża. I nie przejmuj się tym. Jeśli Ty przestaniesz się tym przejmować, to inni też nie będą tego zauważać. Oczywiście szpiczaste czubki u Ciebie odpadają, ale nie martw się, i tak są już niemodne ;) Poza tym lepiej unikać płaskiego obuwia, bo ono będzie bardziej eksponować rozmiar twojej stopy

Gość gość
dopóty dopóki jest zadbana i czysta rozmiar nie ma znaczenia. Najgorsze co może być to zapuszczone stopy w sandałach/japonkach latem :o niezależnie od rozmiaru. O skarpetach i sandałach to już w ogóle nie ma co wspominać... :o

Szukasz wiązanych czółenek? Proponuję rozważyć zakup czółenek Axel 1561! Dodatkową ich zaletą jest to, że mają niski obcas. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.