Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

maz psychopata

Polecane posty

Gość gość

14 lutego dzien zakochanych .... moj maz mnie pobil i to na oczach dzieci so tego stopnia ze trafilam do szpitala .. a dlaczego ? Bo mu nie zezwolilam pojsc na dwor z dziecmi ( z roznych powodow) . Kilka miesiecy wstecz zdarzylo mu sie podniesc na mnie reke , ale zawsze przeprosil placzac ze sie zmieni, teraz juz nie bylo przeprosin ani placzu tylko nienawisc dlaczego ja o wszystkim powoadomilam policje i pojechalam do szpitala.... chcialam zwrocic uwage na sytuacje jaka jest w polsce . Mialam piekny niwoczesny dom . Wspolny z mezem . Jestem wyksztalcona osoba lecz nie pracuje , bo los obdarzyl mnie niepelnosprawnym dzieckiem ktore kocham ppnad zycie... niestety nie moge podjac pracy poniewaz syn wymaga stalej opieki.... co teraz ? Ucieklam od meza . Pojechalam do domu samotnek matki a tam przepelnienie .... a moja syt nie jest "pilna" zeby szukac po innych domach by mnie tam umiescic . Szukalam pomocy w rodzinie . Oczywiscie nie odmowili... zyje teraz w malym pomieszczeniu . Co dalej ? Syn jest chory wymaga stalej rehabilitacji musze dojezdzac 140 km do miasta w ktorym mieszkalam . Pieniedzy coraz mniej bo praktycznie wszystko wydaje na benzyne ... niestety w miejscu zamieszkania mojej rodziny takowej rehabilitacji nie ma :( .. ide zlozyc wniosek o mieszkanie komunalne a tam mnie poinformowali ze mieszkan nie mają... co dalej ? Maz soe nie odzywa . Przepisuje caly swoj majatek na cudzych zebym tylko nic nie dostala ... poszlam do prawnika . Bede skladala pozew o rozwod i wniose o alimenty.. ale zanim do tego dojdzie .... za co mam zyc ? O zasilki w mopsie nie moge sie starac bo pieniadze ktore dostaje na lecznia syna przekraczaja dochod ... ale za co mam leczyc syna ? Za co mam laki kupic za co mam chleb kupic ? Gdyby tylko syn byl zdrowy poszlabym na dwa etaty gdzies do pracy ... a co w takiej sytuacji? Teraz ma wejsc te 500+ pozniej dostane jakies alimenty to jakos to bedzie ale do tego czasu niestety ale nie mam za co chleba kupic

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować