Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym mieć lepszego i bardziej męskiego faceta

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim kafeteriankom:P Chciałabym się podzielić moimi problemami bo sama nie wie co robić. Otóż mój facet nie jest zły, szanuje mnie, gotuje sprząta, prasuje, pracuje zawodowo, zajmuje się moim dzieckiem, po pracy woli zająć się moim dzieckiem niż się szlajać z kolegami ale no właśnie chciałabym by był bardziej męski bo teraz przez to co robi i jaki jest wydaje mi się taki niemęski. Chciałabym by nie bał się podejmować samodzielnie odpowiednich decyzji, by nie pytał się ciągle czy dobrze mi gdy uprawiamy seks, by ograniczył grę wstępną, pocałunki i pieszczoty a zrobił to jak prawdziwy mężczyzna. Chciałabym być w prawdziwym męskim mężczyzną.

Gość gość
nie dogodzisz... no nie dogodzisz... tym babom!!

Gość gość
to zmień na bardziej meskiego

Gość gość
W d***e Ci sie przewraca :-/

Gość gość
Autorko miałam podobnie z tym, że nie mieliśmy oficjalnie dziecka bo je usunęłam a on o niczym nawet nie wiedział. Takie teraz faceciki niemęskie już są lepiej poszukaj prawdziwych mężczyzn na zachodzie bo polaczki to pipki takie jak twój czy mój były facet.

Gość gość
większość problemów na tym forum, że facet, to świnia, niż zbyt opiekujący się dzieckiem po prostu nie dorosłyście dziewuszki... i nie wiecie czego chcecie... będziecie miały faceta, który was pałuje po głowie i nie szanuje, to dopiero będzie podniesiony lament, ale dla was taki się należy

Gość gość
Ja jestem męski ale takich cip jest dużo

Gość gość
pierwszy, ktory cie zostawil z dzieckiem za malo byl meski? to powiedz temu, zeby je/bnal cie raz, za kudly chwycil i przez porecz przelozyl, potem wyru/chal i nasteonei poszedl w dluga, jak prawdziwy meski mezczyzna, a ty mozesz posprzatac mieszkanie, ugotowac obiad i czekac na wlasciwego faceta.

Gość gość
to zmien, pelno jest burakow takich jakich bys chciala, nawet nie wiesz jaki masz skarb, a nowe starzeje sie tak samo jak stare.

Gość gość
szok i niedowierzanie

Gość wale prosto z mostu
haha odezwały sie męskie pipki które same są zniewiesciałe i nie chcą przyznać ze między chamami i damskimi bokserami,a maminsynkami i miękkimi dydkami są jeszcze normalni odwazni silni i opiekunczy męzczyźni,

Gość wale prosto z mostu
co nie znaczy ze męzczyzna domator jest niemęski,tylko moim zdaniem powinien tez uprawiać sport albo chodzić na siłownie bo kobiety podziwiają facetów silnych,którzy potrafią je bronić

Gość gabażaba
Niewiele mogę Ci poradzić. Jak się z nim wiązałaś, to taki nie był? Był ale nie dostrzegałaś tego?

Gość gość
by ograniczył grę wstępną, pocałunki i pieszczoty a zrobił to jak prawdziwy mężczyzna x Od kiedy to męskość oznacza brak szacunku i dbania o dobro własnej kobiety? Wam się naprawdę nieźle pier... w głowach z tego dobrobytu, oglądajcie więcej serialków, czytajcie więcej tych bredni w babskich piśmidłach, a już całkiem wam odpier.... Ja się wcale nie dziwię że faceci mają was dziś w du/pie i chcą tylko zaliczyć, bo jak widać nie warto tracić czasu na idiotki, bo ta i tak kiedyś się puści z jakimś bezrobotnym prostaczkiem, bo on przecież taki męski :P

Gość gość
bo kobiety podziwiają facetów silnych,którzy potrafią je bronić x A co ma sport i siłownia do tego czy ktoś jest w stanie się obronić, czy nie? Obrona na ogół polega na walce i siłownia niewiele tu pomoże, sport typu bieganie, czy piłka też raczej niewiele... no chyba że obroną nazwiemy ucieczkę. Na tym forum non stop posługujecie się stereotypami, to ze ktoś jest duży i napakowany, nie oznacza że potrafi się bronić.

Gość gość
Jestem kobietą, faceci nieraz zaleźli mi za skórę, ale zsolidaryzować się z autorką nie mogę i współczuję jej facetowi. On woli zajmoiwać się JEJ dzieckiem (ciekawe z kim i w jakich okolicznościach spłodzonym) niż przykładowo szlajac się gdzieś po nocy jest to odbierane negatywnie. Dziewczyno, chyba na głowę upadłaś. A prawdziwy tzw. samiec alfa już z góry raczej skreśliłby Cię ze względu na dzieciaka, przynajmniej jako partnerkę do związku, więc możesz na takiego liczyć ale jedynie w kontekście bycia nałożnicę (jedną z wielu), naprawdę tego chcesz zamiast stabilizacji z facetem, który kocha nie tylko Ciebie ale nawet dziecko z całkowicie obcym mu genotypem. Serio, powiedzieć, że Ci się w du/pie poprzewracało to jak niewinny prztyczek w nos.

Gość gość
Odstąpię bad boya.

Gość przerost tresci nad forma
chodzić na siłownie bo kobiety podziwiają facetów silnych,którzy potrafią je bronić >>od kiedy nobel wynalazl proch siłą mieśni kompletnie straciła znaczenia a ty nadal w średniowieczu mentalnie.

Gość gość
Dajcie spokój to prowokacja.

Gość gość
Nie rozumiem autorki ja byłam w związku z facetem alkoholikiem , bił mnie i dzieci. Powinna się cieszyć

Gość gość
Temat prowokacja. Facetowi jak pokażesz ze go kochasz i będziesz dbac o niego i dom, to palcem w tym domu nie kiwnie. Taka świnia, będzie myślał, że żona to jak mamusia.

Gość gość
Autorko moja koleżanka miała identycznie powinnaś z nim zerwać! To współczesna pipa nie mężczyzna!

przeciez kazdy facet ma dzis zapach prochu i kul w domu, swietne swietne... xx znajdz sobie kochanka autorko, masz faceta ktory bawi Twoje dzieci, a sama bedziesz miec przygody i super seks

Gość gość
Ja jestem takim męskim s********m no ale nie dam rady no nie dam rady wszystkich obsłużyć. Żona kochanka od czasu do czasu d****** No może jeszcze bym Cię gdzieś upchnal w grafiku.

Gość gość
Autorka to głupia peeeeezda aż żal komentować i pastwic się nad jej miernym życiem

Gość gość
Autorko. Miałam bed boya, a teraz mam normalnego faceta takiego jak Ty. ta normalność jest piękna, to spokój, stabilizacja, wsparcie , miłość i bliskość. . Nie zamienilabym go na nikogo innego, naucz się doceniać to co masz i dbaj o to :) Jestem pewna, że gdybyś namodziła w swoim życiu to będziesz baaaardzo tego żałować. Znajdź sobie jakieś zajęcie żeby głupie myśli cie opuściły-serio.

Gość gość
Żaden normalny facet nie wychowywalby nie swojego dziecka. Może je co najwyżej tolerować.

Gość gość
Ja byłam bita przez swojego faceta i bardzo chciałabym teraz takiego jak ty masz!

Gość gość
dlaczego chlopaczki opieke nad dzieckiem uwazaja za niemeskie?? Przeciez autorka nie napisala, ze jej facecet jest niemeski bo zajmuje sie dzieckiem ! Napisala, ze boi sie podejmowac samodzienie decyzje - to jest niemeski i wciaz ja pyta czy dobrzez ja bylo w lozku. Czemu faceci sa tacy tepi i maja az tak wielkie problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Kobiet to nigdy nie dotyczy ale facectow zawsze. Nawet jak sie mowi to nich w jezyku polskim to nie rozumie:O Moze faceci maja nie do konca rozwiniety mozg ? :O

Gość gość
szkoda mi Ciebie,nie umiesz patrzeć sercem,nie potrafisz docenić dobroci,delikatności i czułości.