Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

14 lat różnicy

Polecane posty

Gość gość
Jeśli uczucie rozwinęło się spontanicznie ( o co w dzisiejszych czasach trudno) i z obu stron jednocześnie, to moim zdaniem warto próbować. Problem zaczyna się gdy starsza strona, czyli zazwyczaj facet z góry zakłada, że on chce tylko sporo młodszą i tylko takich szuka. Już w jego mentalności jest coś, co rzutuje na inne obszary życia.

Gość gość
Ja miałam kiedyś 10 lat starszego. Nigdy nie mieliśmy wspólnego języka w sprawie muzyki, imprez, przeczytanych książek, poglądów. Nie chciał się bawić bo był już po 30 i wolał oglądać tv. I wiecie, że po kilku latach zostawił mnie dla innej bo była dla niego za stara? :D Obecnie ma 20 lat młodszą, bo co jakiś czas wymienia na coraz młodszą a on ma już ponad 40

Gość gość
Ja mam 20 lat i jestem w związku z 42 latkiem. Bawimy się razem wspaniale. Tworzymy udany związek.Uprawiając z nim seks jestem w pełni zadowolona. Jesteśmy razem od 2 lat a wcześniej spotykaliśmy się 1.5 roku.

Gość gość
czy wy jesteście aż tak głupie że nie potraficie czytać ze zrozumieniem o c pyta autorka tylko opowiadacie swoje historie z księżyca :o autorko wg mnie to za duża róznica

Gość gość
wg mnie różnica wieku nie ma znaczenia byleby facet był starszy a te co mówią, że za duża to po prostu zazdroszczą młodym dziewczynom, że mają dojrzałych mężczyzn za partnerów