Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 28 lat i przegrałem życie

Polecane posty

Gość gość

Nie ma żadnego wykształcenia, nawet matury. Nigdy nie miałem dziewczyny, jestem prawiczkiem. Mieszkam z matką. Nie mam kasy na wyprowadzkę 'na swoje'.

Gość gość
Identyczna sytuacja, ale mam 25 lat. Przyzwyczaiłem się.

Gość gość
Ludzie czy wyscie powariowli? Co to znaczy 'przegralem zycie'? Co za durna wymowka aby nawet nie probowac tego zmienic. NIe podoba ci sie sytuacja w jakiej jestes to zacznij to zmieniac. Najlatwiej jeczec na forum i bredzic o tym ze jest za pozno.

Gość gość
Zalezy od tego jakie masz cele. Dazyc do nich, proste.

Gość gość
w tym kraju jesteś w doopie

Gość gość
wykształcenia, nawet matury. Nigdy nie miałem dziewczyny, jestem prawiczkiem. Mieszkam z matką. Nie mam kasy na wyprowadzkę 'na swoje'. xxx Nie widzisz ze to wszystko jest ze soba powiazane? Zdobadz wyksztalcenie, to bedzie szansa na lepsza prace, wtedy i na poznanie nowych ludzi (i dziewczyny) i wyprowadzke od matki. Ale to pare lat ciezkiej pracy a nie z dnia na dzien. Ale jak wolisz narzekac na forum zamiast ruszyc cztery litery to prosze bardzo. Demokracja polega na tym ze kazdemu wolno spie/rdo/lic sobie zycie w dowolnie wybrany sposob.

Gość gość
gość dziś Ludzie czy wyscie powariowli? Co to znaczy 'przegralem zycie'? Co za durna wymowka aby nawet nie probowac tego zmienic. NIe podoba ci sie sytuacja w jakiej jestes to zacznij to zmieniac. Najlatwiej jeczec na forum i bredzic o tym ze jest za pozno. X No bo to jest takie jęczące i bredzące forum. Taka uroda kafe. Niestety ;-)

Gość gość
23.37. Normalka, takie jest zycie. Kazdy ma klody pod nogi. Wygrywaja ci, ktorzy nigdy sie nie poddaja

Gość gość
23.25. Przyzwyczailem sie? Serio taki tekst wyglasza osoba 25 letnia? Na pewno nie masz 85 lat?

Gość gość
Mam 25 lat, ale często czuje się zmęczony życiem. Nie mam zamiaru robić matury, bo mam ogromne zaległości z matematyki. Nie da się ich nadrobić, bo są zbyt wielkie. Zresztą matura nic nie daje w tym kraju. Osoby wykształcone i nie, zarabiają zazwyczaj podobne pieniądze.

Gość gość
co niby ma matura i matematyka do lepszego życia? widocznie nie masz żadnego pomysłu i jesteś tępakiem dlatego stoisz w miejscu

Gość gość
W p**du z takim życiem.

Gość gość
Właśnie napisałem, że matura g****o ma do lepszego życia. Nie daje gwarancji lepszego życia. Czytaj ze zrozumieniem, widocznie sam jesteś tępakiem.