Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia002

Miesiaczka ,pomocy

Polecane posty

Gość gosia002

Witam ,chcialam zebyscie napisaly mi jakies swoje doswiadczenia moze ktoras miala podobnie,mianowicie mialam miec miesiaczke wczoraj,mam zero objawow,tzn mialam pare godzin temu taki bol brzucha jak na miesiaczke i troche sluz brazowego ale juz go nie ma,w dni nie plodne byl stosunek bez prezerwatywy chwile,pozniej byla zakladana nie bardzo wiem co robic.

Gość gosia002
halo dziewczyny

Gość gość
zrób test.

Gość gość
Ciąża to nie choroba.Bzykanie to dziecko.

Gość gość
A te dni niepłodne to wyliczyłaś czy zaobserwowałaś?

Gość gość
dla mnie jest nie do pojęcia jak dni płodne można liczyć...przecież to ruletka....

Gość gość
gość 2016.03.26 dla mnie jest nie do pojęcia jak dni płodne można liczyć...przecież to ruletka.... liczenie owszem. Ale ich wyznaczanie np na podstawie temperatury czy śluzu już nie. a nie jest to takie trudne

Gość gość
nie jest trudne jeśli ma się w miarę regularne cykle. inaczej trzeba się sporo namęczyć.

Gość gość
Przestań panikowac, jak masz ten brązowy sluz to może być objaw zbliżającej miesiączki.

Gość gość
Wg mnie jest taki sam poziom trudności zarówno przy cyklach regularnych jak i nieregularnych. Miałam przykład jednego i drugiego. Tylko osobom które nigdy nie miały z tym do czynienia wydaje sie to jakimś kosmicznym wyczynem i najczęściej mylą to z kalendarzykiem.

Gość gość
Zresztą, jesli pojawiają sie jakieś trudności zawsze można sobie kupić specjalny tester. Z tego co wiem bardzo dobra jest Afrodyta na ślinę.