Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aktorka Magdalena Cielecka była na marszu KOD. Szkoda lubilam ja.

Polecane posty

Gość gość

Rozumiem,ze może nie ma teraz dobrej passy... wg mnie prawdziwi artyści powinni trzymać się z dala od polityki.

Gość gość
Hehehe zglupialas? Aktorzy to aktorzy i cale życie grają. Dzisiaj mogą grać zwolennika nowoczesnej a jutro k***ina. Zależy gdzie lepsza gaża :classic_cool:

Gość gość
To powinni się trzymać z dala od polityki by,nie być posądzonym o sprzedajnosc.

Gość gość
Zgłoś › gość dziś Chciałbym,żeby tak było jak napisałeś. Aby aktorzy byli aktorami. Obawiam się jednak,że wielu ludzi z tego środowiska wpada w szpony kodów i różnych takich podobnych z innego powodu. To są niestety głupi (względnie ogłupiali) ludzie bez wyobraźni.Obawiam się że tak właśnie jest. Podobna przyczyna odpowiadała za tworzenie się komitetów poparcia i barwnych łańcuszków wokół Komorowskiego.

Gość gość ye
To są bardzo często ludzie bardzo ograniczeni. Są dobrzy co najwyżej w swojej dziedzinie. Niby obcowanie ze sztuką, wybitnymi tekstami, powinno rozwijać intelektualnie, ale to wcale tak nie działa, tym bardziej, że nawet ludzie naprawdę oczytani, intelektualiści, mają problemy ze zrozumieniem rzeczywistości, bo bliższa im są ustalone przekonania i ukochana idea, ideologia. Na dodatek, ci ludzie, po prostu idą za kasą. Kasa kapała z całego tego, salonu, więc idą za tym, co ich żywiło. Rola artysty, aktora, pisarza, jest mocno przeceniana. Można powiedzieć, że to w PRLu, uczyniono z artystów sumienie narodu. I oni tę rolę chętnie przyjęli, nie za darmo. Gdy słucham, tego co mówią aktorzy, to naprawdę, rzadko mam wrażenie, że któryś jest mądrzejszy ode mnie. Gdy słuchłem Holoubka, Zapasiewicza, to widziałem, że to są ludzie wybitni. Ale Olbrychski, to w sumie jest już prosty chłop. Kondrat to pozer. Cielecka gra Cielecką, jak zresztą i inni. Kondrat gra Kondrata, Pszoniak Pszoniaka i tak dalej... Naprawdę nie należy przenosić geniuszu danej roli filmowej, scenicznej, na osobę aktora, jako człowieka. Oni też chodzą do wc i też plotą bzdury i też trzęsą tyłkiem, gdy kończy im się kasa.

Gość gość
Cielecka to intelektualne zero :)

Gość gość
gość ye 2016.02.28 Bardzo celnie to ujałeś/-aś.Bardzo bystrze!Podobnie widzę ten problem. Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
Cielecka jest żydówką

Gość gość
03.34 w punkt! Pozdrawiam.

Gość gość
zgłupiała na stare lata

Gość gość
no i mamy zwolenników totalitaryzmu pisowskiego kto nie z pis ten głupi albo zdrajca brawo

Gość gość
Nie .KOD jest smieszny a jego zwolennicy bardzo mało mądrzy. Wystarczy ich posłuchać. Ktoś kto idzie na ich marsze jest też mało inteligentny.Taka osoba sama sobie wystawia opinie. Bronia demokracji w kraju gdzie jest demokracje. Bronią człowieka który okazał się płatnym donosicielem.A człowiek ten sam mówi każde zdanie przeczace poprzedniemu i

Gość gość
16;48 ale 500zł dadzą