Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adriano lopez

50 twarzy Adriano

Polecane posty

kim właściwie jest don Adriano Lopez ? W jakim celu udziela się na forum ? Na czym polega jego fenomen ? Otóż jestem silnym facetem dla którego związek z kobieta opiera się przede wszystkim na uleglosci i podporządkowaniu się jej wobec mnie. W zwykłym układzie nie czuje się szczęśliwy. Po prostu mam w sobie taki pierwotny instynkt który nakazuje mi przejać całkowita władze nad kobieta. W czym się to objawia ? Na przykład w wyznaczaniu jej granic zakazów itp. Chce decydować o całym jej życiu. O tym jak się ubiera co jej wolno a czego nie. Moim zdaniem takie podporządkowanie się jest najwyższym wyrazem miłości kobiety do mężczyzny. Ile z was było by gotowe złożyć w ofierze swojemu Panu wolność ? Myślę ze nie wiele. Aczkolwiek musicie przyznać ze podświadomie kręci was myśl o byćiu karanym przez partnera. Marzycie o silnym i potężnym mężczyznie który całkowicie zawładnie waszym ciałem i umysłem. Niewielu jest też mężczyzn którzy potrafia to zrobić lecz nieskromnie musze przyznać ze jestem jednym z nich.

Gość gość
Weź melatoninę.

Gość gośćangel
Dlaczego mam wrażenie, że prawdziwie zniewolić potrafią Ci, którzy nie mówią o tym głośno? :)

Gość gośćangel
Potwierdzającym regułę? :)

Gość gośćangel
Nie mam żadnego celu ;)

chyba insynujesz mi ze nie jestem dobrym Panem :p takie odnoszę wrażenie :) odpowiem tak : żeby się wypowiedzieć na ten temat trzeba doświadczyć mej dominacji na własnej skórze. W przeciwnym razie jest to tylko hipoteza nie poparta żadnymi sensownymi argumentami :) owszem każdy może mieć zdanie na mój temat i każdy może je wyrazić publicznie :)

Gość gośćangel
Puszu 😘 wiem jak się podpuszcza :D Teraz po prostu tego nie robię ;) Ot po prostu, myśl mi się nasunęła, więc się nią podzieliłam;)

Gość gośćangel
Nie mam zdania na Twój temat Adriano, nie znam Cię. Nie wiem jakim jesteś Panem. Reszta odpowiedzi z moim poprzednim wpisie ;)

Gość gośćangel
Obawiam się Adriano, że to tak nie działa ;)

Gość gośćangel
Tak..? :) Podobno chęci to połowa sukcesu ;)

Gość gośćangel
Twoje serduszko Misiu jest zdecydowanie za słabe na takie emocje :) Myślisz, że między aniołami i demonami jest duża różnica? Jedne i drugie to bezduszne istoty ;)

Gość gośćangel
Mam tę słabość, że łatwo ulegam pokusom :D Jeżeli na takowe jestem wystawiona... ;)

to mamy wspólna cechę :D ja też mam ciężko się oprzeć :D a od pierwszej wiadomości od Ciebie kusiło mnie żeby zaproponować Ci znajomosc :)

Gość gośćangel
:D

Gość gość
Ciemna masa ten Lopez tyle miał juz podpowiedzi i dalej pieje czytaj chloptasiu między wierszami co ci aniol podpowiada. Mówi wiec pewnie wie:P

Gość gość
50 twarzy lopeza buahahahahahahahahha on jednej nie ma:0

Gość gośćangel
Gościu, nie każdy posiadł tę sztukę ;) Dość istotną moim zdaniem. Posiąść ciało to nie problem, ale zawładnąć umysłem... to jest coś ;)

Gość gość
Adriano zostań moim Panem

Gość gośćangel
Misiu, już ja dobrze wiem jaki jesteś :D A wizja która Ci się objawiła... no cóż, ja już dzisiaj nie muszę nastroju poprawiać alkoholem ;)

Gość gośćangel
:D

Gość gość
zwiąż mnie mój Adriano