Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adriano lopez

50 twarzy Adriano

Polecane posty

Gość gośćangel
A podobno ciekawość to domena kobiet ;) Pusz, nie miaucz :D nie pierwsza i nie ostatnia :classic_cool:

Gość gośćangel
Tak myślisz? Ja myślę, że tylko Ci się wydaje ;)

Gość o wiek sie nie pyta
Adriano czy to prawda, że masz dwadzieścia trzy lata? ;)

gośćangel dziś Tak myślisz? Ja myślę, że tylko Ci się wydaje X Ale to fajne wiedzieć, nawet jeśli mi się tylko wydaje ;)

tak to prawda mam 23 lata :) angel myślę ze jednak jesteś naprawdę wyjątkowa i cudowna kobieta :) mam dla Ciebie propozycje :)

Gość gośćangel
Lubisz karmić się złudzeniami Androgenie..?

Gość gośćangel
Co chcesz mi zaproponować Adriano?

Gość gość o wiek sie nie pyta
W nawiązaniu do twojego pierwszego wpisu i tytuły. Widzisz się jako Pan w typie Greya?

o wiek się nie pyta. Mniej więcej tak. Chociaż według mnie ta postac nie jest dokładnie tym czego chce ale zbliżona :) angel chce żebyś została moja wirtualna przyjaciółka :)

Gość gość o wiek sie nie pyta
Adriano, ale to była dominacja pod romansidło. Poza tym raczej nie jesteś milionerem. Co zauważyłam po prostu podrywasz na swoje głupoty i nie masz pojęcia o tym co piszesz. Moim zdaniem prawo twojej młodości. :)

po prostu interesują mnie takie sprawy :) zdaje sobie sprawę ze ciężko znaleźć prawdziwa niewolnice :) a na tym forum można poniekąd zbadać charaktery

Gość gośćangel
Zastanawiam się Androgenie jakie możliwości ma Twoja wyobraźnia.. ;) Jakie granice... A może nie ma granic..?

Gość gość o wiek się nie pyta
Przeczytałam twoje tematy i jesteś typowym bawidamkiem. Myślę, że należy ci się nagroda za to, że odkryłeś, że na tego typu forum liczą się kontrowersyjne tematy. Ludzie będą się z ciebie naśmiewać, ale będą z tobą pisać. Tak to działa. Może nawet zostaniesz tym królem Kafe, ale trzeba ci systematyczności. Tylko dajesz sobie sprawę, że 90 % udzielających się tu pań ma przedział wiekowy 30-40? Lubisz o tyle lat starsze?

skąd masz takie statystyki ? :) chciałbym poznać kobietę w takim przedziale wiekowym :) zawsze to jakieś nowe doświadczenie a pozatym znają się na rzeczy :p

Wyobraźnia ma to do siebie, że można sobie wyobrazić wszystko. Granic nie widać.

Gość gośćangel
Wirtualna przyjaźń Adriano, to nie moja bajka. Według mnie wirtualna może być jedynie zabawa ;)

Gość gośćangel
Nieograniczone możliwości... Dobrze, że można uciec w fantazję, gdy życie narzuca ograniczenia ;)

Gość gość
Aniołku :D

Życie można sobie tak ułożyć, by nas nie ograniczało bardzo. Choć fantazją nigdy nie będzie, to może być ciekawe.

Gość gośćangel
Najciekawsze i najlepiej ułożone i tak niesie ograniczenia ;) Adriano, zabawa trwa.. ;)

Gość gośćangel
Tylko ludzie bez wyobraźni i fantazji mają mało ciekawe życie :) Sądzę że ani Tobie, ani mnie takie nie grozi...