Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrekk09

aaa

Polecane posty

Gość gość
Spoko jeszcze nie masz ale trądzik to możesz sobie wyleczyć

Gość gość
W sumie masz ładne włosy tylko ten trądzik nie zbyt

Wydaje mi się tez ze z jednej strony właśnie tak jakby było to zakole a z drugiej nie. W sumie nie wiem czy to mozliwe

Gość gość
żaden dermatolog nic ci nie da... to taki wiek, trzeba przeboleć przeczekać i tyle za pare lat samo zniknie nikt nigdy z moich znajomych tego nie zwalczył choćby najdroższymi tabletkami czy kremami, dermatolog tylko sie cieszy że kasiorke zarobi na kolejnym pacjencie i tyle ale oni dobrze wiedzą że to po prostu taki wiek i nic sie z tym nie zrobi

Gość gość
Jeszcze raz obejrzałam wszystkie zdjęcia ale zakoli nie widzę.

Gość gość
taki masz uklad wlosow ale lepiej żebys nosil krotkie wlosy bo jak masz dlugie to szybciej wylysiejesz

mam krótką grzywkę specjalnie zeby nie obciążać włosów na skroniach co do trądziku. Mam tabletki visacsinum. Czy jest sens je brać? dodatkowo część krost może być od picia drożdży bo niedawno zacząłem

Gość gość
też kiedyś żarłem drożdże pół klasy to w szkole żarło i g****o to dawało możesz z tym walczyć ale nie wiele ci to da, taki głupkowaty wiek że tego nie przeskoczysz

Gość gość
Idz do kosmetyczki to oczyści ci skóre z ropnych przyszczy ale w sumie i tak z tego wyrosciesz

Gość gość
nie masz zakoli, fajne włosy, ale obetnij je, będziesz wyglądał lepiej:) na trądzik polecam Afronis, poleciłam wielu koleżankom zmagającym się latami z trądzikiem i mówiły, że z dnia na dzień znikał w oka mgnieniu:)

dziękuje za pomoc :) postaram się wybrać do apteki i zobaczyć cazy mają to dostępne :) co do drożdzy. U mnie efekty są. Po pierwsze przyrost włosów następuje dużo szybciej :) około 3 cm na miesiąc. Poprawiły mi się paznokcie :) stosuje już drugi raz i oprócz niedobrego smaku to wszystko na plus :)