Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Mi9393

Okres dwa razy w miesiącu

Polecane posty

Gość Mała Mi9393

Cześć, w niedzielę tydzień temu skończył mi się okres, po czym w sobotę znowu go dostałam... wcześniej wszystko było ok, cykl wręcz perfekcyjny. Nie biorę tabletek anty, ciążę wykluczam (w 95% nie może to być ciąża). Przed wcześniejszym okresem o dziwo nie miałam napięcia przedmiesiączkowego, natomiast po okresie zaczęły mnie strasznie boleć piersi, a teraz w trakcie okresu jestem bardzo drażliwa. Miał ktoś podobnie? Wiecie co to może znaczyć? Udam się do lekarza, ale zanim to nastąpi chciałabym się dowiedzieć czy mam powody do niepokoju. Dodam, że czuję się naprawdę fatalnie :(

Gość Nikakg
Wiesz ja dostałam 3 dni temu okres w 17 dc i też wyjątkowo okropnie sie czuje. 1,5 dnia bolaly mnie jajniki a dzis mdłości a jak u Ciebie?

Gość gość
Zrob test może... 5% to dużo :p być może jakieś zaburzenia, ale skoro nie bierzesz anty, to chyba nie powinno być. Nadżerka?

Gość gość
Okres okres czy plamienie?

Gość Mała Mi9393
Typowy okres, nie plamienia. Wczoraj wypiłam drinka i od razu dostałam okres (a może to poronienie?). Ciążę jednak wykluczam ponieważ zawsze się zabezpieczamy prezerwatywą i rzadko to robimy,ponieważ widzimy się raz na tydzień. Co do mdłości to nie, nic takiego nie mam ;> potrzebuję jednak dużo snu, naprawdę dużo. Kiedyś na badaniach wyszło mi zachwianie tarczycy. Może to to?

Gość gość
Możliwe, idz do lekarza. Tsh tez sobie zrob. A ta od 17dc - może krwawienie implantacyjne. Zrob test

Gość Nikakg
Hm ja mam.guzka na tarczycy wiec może rzeczywiście problemy z tarczyca? Jutro ruszam do ginekologa :( mnie znowu strasznie kluja jajniki

Gość Mała Mi9393
A mogę zrobić test w trakcie krwawienia? Nie zaburzy to wyniku? Czy należy poczekać do końca krwawienia?