Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy udało Wam się kiedykolwiek osiągnąć orgazm jedynie poprzez fantazjowanie?

Polecane posty

Gość gość

czy jest to możliwe?

Gość gość
chyba nie jest to możliwe, zawsze musi być ręczna stymulacja

Gość gość
ale tak w pełnej świadomości, czy przez sen? jeśli w pełnej świadomości, to przy takim podnieceniu nie pomógłby sobie ręką, czy ocierając się o coś?

Gość gość
Mnie się nigdy nie udało, a libido mam wysokie...

Gość gość
tak,ja to często mam i bywa o wiele silniejsze niż takie fizyczne pomaganie sobie.. czasem od wyobrażenia sobie pocałunku już mam orgazm ale to chyba normalne,nie? na pewno nie tylko ja tak mam :) czasem czuje coś takiego,jakby duch we mnie wchodził..i czuje wtedy taką rozkosz ;) ;)

Gość gość
gość dziś jesteś kobietą, czy mężczyzną? ile masz lat? możesz zrobić to kiedy chcesz, czy muszą zostać spełnione konkretne warunki? możesz napisać o tym coś więcej?

Gość gość
W pełnej świadomości bycia pedałem hahahahahahha GEJOFILEC

Gość gość
inaccessible89 dziś możesz odpowiedzieć na te same pytania?:)

Gość gość
23 lata,kobieta. Warunki jakie muszą zaistnieć to..wena na ciekawą mocno podniecającą fantazję,odpowiedni moment czyli przeważnie przed snem,to ułatwia relaks i zasypianie. Musze też mieć na to chęć po prostu. Mam tak od dawna,ogólnie fantazjowałam bardzo często,układałam sobie różne historie w głowie i już jako dziecko tak robiłam i też bardzo wcześnie zaczęłam masturbaje,w przedszkolu byłam. No,ale ja to specyficzna jestem...

Gość gość
masturbacje nie masturbaje haha..ale akurat pasuje takie określenie. Bo wymyślałam sobie bajki do których sie masturbowałam haha :D

Gość gość
ja pierwszy raz masturbowałem się jeszcze przed przedszkolem, ale nie zdarzyło mi się bez stymulacji dojsc - strasznie to dziwne dla mnie... jeśli jestem bardzo podniecony, mimowolnie go dotykam, zaczynam się masturbować... nie wyobrażam sobie, żebym doszedł od samego myślenia... również podczas samego szczytowania nie dotykacie się tam?

Gość gość
czasem dotykam a czasem nie..czesciej sie poruszam za to..taki wirtualny,duchowy seks

Gość gość
mi sie tak zdarzylo pierwszy raz w zyciu, jak myslalam o mezczyznie w którym strasznie sie zakochałam...cos dziwnego a jednak. nie umiem tego wytłumaczyc, mzo etez o mnie myslal w tym czasie? hmm

Gość gość
gość dziś możesz powiedzieć w jakim wieku to było? nie kusiło Cię, żeby zrobić to rękoma?

Gość gość
po prostu..seks zaczyna sie w głowie i w sercu :)

Gość gość
orgazm duchowy jest lepszy,taki bardziej głęboki rękami to nawet nie umiem szczerze mówiąc sie zaspokoić potem ręka boli :P

Gość gość
19:14 Służę pomocą :P