Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina249191

badanie nasienia

Polecane posty

Gość karolina249191

Witam nie dawno mój mąż zrobił badanie nasienia i wyszedł taki sobie wyniki Więc wybrał sie do urologa żeby sprawdzić czy nie ma żylków itp... Urolog go zbadał i powiedział że wszystko jest dobrze powiedział żeby zrobił posiew nasienia bo bakterie też osłabiają plemniki W piatek dostałam wyniki negatywny nie ma żadnych bakterii Mam takie pytanie do was Jakie badania mój maż może jeszcze zrobić ? I co może być powodem słabych wyników nasienia ? Kolejna wizyte ma dopiero na środę dodam jeszcze że lekarz przypisał mu mace i androvit na poprawę nasienia :-)

Gość gość
autorko z własnego doświadczenia, a własciwie przykładu męża: androvit lub salfazin, koniecznie folik ( wpływa pozytywnie na budowę główki plemnika, a to w niej znajduje się dna przyszłego potomka) do tego witamina c i tak minimum 3 miesiące

Gość karolina249191
Zobaczyłam do tego linka Mój maz nie pali papiersów, nie bierze narkotyków, alkohlo to pije raz na jakiś czas

Gość karolina249191
Moj***adania hormonalne wszystkie sa dobre i mialam monitorowany cykl Problem jest tylko u mojego męża już rok sie staramy i nic :-( Jutro kupię filoki i witaminę c :-)

Gość gość
no ale co źle, jak lekarz powiedział że wyniki dobre? :O bakterii nie ma, to dobrze!!! nie rozumiem twojego pytania?

Gość gość
odblokuj się psychicznie ;)

Gość karolina249191
Badanie nasienia wyszło takie sobie Jak urolog go badał to badnia nie wykazało żadnych żylaków itp.. Pytam sie co mogło spowodować taki wyniki skoro nie ma żylków a posiew nasienia też wyszedł dobrze ??

Gość gość
Zrób sobie test na wrogos sluzu