Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ailukka

Chyba zauroczyłam się w mordercy 2

Polecane posty

Gość gość
bezmozgowie , dno totalne ,fuj...........

Gość Redivy
Jutro aż wcześniej wstanę żeby ewentualnie mieć czas na artykuły o Kajttosie, o ile owe sie pojawia na co mam szczera nadzieje. XDD

Gość gość
My nie wiemy co tam sie zdarzyło .. a wszyscy osadzają Kajetana ..

Gość Ailukka
Na pewno nie mogłabym wybrać jednego zdjęcia, mam swój ulubiony zestaw w którego skład wchodzą: zdjęcie jak patrzy w obiektyw, wszystkie zdjęcia z samochodu na Malcie, zdjęcie z cv (!!!), zdjęcie z wykładu. + oczywiście filmik. Filmik z przeszukania to jest po prostu poezja. O tym filmiku mogłabym napisać piosenkę. Ten filmik to życie.

Gość kocham drzewa
ciekawe czy ma wyrzuty sumienia i czy żałuje tego a co sądzicie o imieniu Kajtek? nietypowe to imię tak jak sam Kajtek ..mi sie nawet podoba ;) niby dziwne ale właśnie takie inne,nie jakiś kolejny Michał czy inny Mateusz tylko Kajetan.

Gość gość
Przystojny ale przytyć musi

Gość gość
Ailukka - zdjęcie z cv jest cudowne. Jestem w nim zakochana. Pamietam jak siedziałam na zajęciach i bardzo sie nudziłam. Wyjęłam telefon i wpisałam w Google "Kajetan poznanski" i akurat pojawił sie najnowszy artykuł z tym zdjęciem a mnie zamurowało jak zobaczyłam wspomniane zdjęcie. I tak sie przyglądałam i przyglądałam zupełnie oderwana od rzeczywistości.... ;) A filmik... zazdroszczę policjantowi ;D

Gość Calliipso
Przed chwilą mowili o K w tv :D

Gość Redivy
Jego imie tez ma urok ^_^ Bardzo mi sie podoba. Może nazwę tak syna w przyszłości? Haha ...może ojciec Kajetan i syn Kajetan Junior? Hah

Gość gość
Inteligencja Kajetan niezwykle sprawnie wykorzystuje posiadany potencjał intelektualny. Potrafi analizować i wyciągać odpowiednie wnioski. Intuicja Intuicja u osób noszących imię Kajetan pozostaje na drugim planie. Uczuciowość i emocjonalność Budowane przez osoby o imieniu Kajetan relacje uczuciowe oparte są na mocnych podstawach. Seksualność i zmysłowość Kajetan posiada silne libido i wyróżnia się dużą aktywnością w sferze seksualnej. Do seksu Kajetan podchodzi zawsze poważnie i ujawnia talent w tej dziedzinie. Zdrowie Kajetan ma zdrowie raczej przeciętne i musi ustawicznie dbać o dobrą kondycję. Związek partnerski Kajetan silnie angażuje się w sprawy domu i umiejętnie wykorzystuje potencjał tworzonego związku. Istotne jest dla osób noszących to imię dopasowanie seksualne.

Gość gość
gzie o nim mowili

Gość Calliipso
A tak swoją drogą...ciekawe co K robi teraz

Gość Redivy
O właśnie, na którym kanale mowili o Kajtku?

Gość gość
Jestem o wiele przystojniejszy która chętna? ;)

Gość Redivy
Hmmm, śpi ewentualnie siedzi i myśli. Innej możliwości nie ma. W areszcie nie ma dostępu praktycznie do niczego. Cele ma jednoosobowa i monitorowana i ma tam tylko łóżko i toaletę wiec nie ma nic do roboty((

Gość gość
Czekam na jutro i info o K.P <333

Gość gość
Tak przyglądam sie zdjęciu z CV i po prostu nie mogę. No nie mogę... zauraczam sie coraz bardziej.

Gość Calliipso
O K mowili na tvn24 :p

Gość Redivy
I co o nim mowili?

Gość kocham drzewa
tutaj macie ciekawe komentarze,jak widać nie tylko ja zastanawiam sie nad tym czy aby na pewno K. to zrobił..czy go ktos nie wrobil,nie wymusil zeznań niezalezna zagadka makabrycznego morderstwa rozwiazana kajetan p przyznal sie do winy wpiszcie to sobie bo jak dodaje link wychodzi spam

Gość Calliipso
Mowili ze jutro zdradzą szczególy wyjasnien :p

Gość gość
Zdecydowanie zbyt dużo mówią o Bolku a zbyt mało o Kajtosie

Gość Redivy
Kocham drzewa-niestety nie widzę komentarzy. Może daj link ale porób spacje żeby nie wyświetlał sie spam?

Gość Redivy
Calliipso- to niecierpliwie czekam do jutra. Ale ze względu na postępowanie i tak zdradza tylko jakis nic nie znaczący zarys historii...

Gość gość
Autorka znowu nam zniknela

Gość gość
kombinowałam ze spacją ale dalej był spam no trudno

Gość gość
No kozę wklej po prostu ciekawsze posty

kocham drzewa - nie jestem nim zauroczona, ale pod względem fizycznym - jest sprawny, ma wyrobione łapy - widać, przede wszystkim postura i wzrost czynią go nie tyle ładnym co pociągającym. Gdybym ja miała szczęście urodzić się takim Kajetanem, na pewno nie zmarnowałabym swojego życia w taki sposób. Zmarnowanie życia, ponieważ prędzej czy później sprawa ucichnie i wszyscy o nim zapomną, a on zostanie z tym wszystkim sam - wyobraźcie sobie co on wtedy będzie przeżywał. Ja już teraz widzę, że to wszystko negatywnie się na nim odbija, wygląda, jakby osiwiał w ciągu tych dwóch tygodni, to całe piękno jest ulotne.

Gość Ailukka
Nie zawsze mam coś ciekawego do napisania, ale czytam Wasze posty. Ja niestety nie wierzę w to, źe to nie Kajetan zabił. Chciałabym, żeby tak było, ale nie wierzę w taką opcję.

Gość gość
Jak myślicie o której godzinie można sie spodziewać upublicznienia zeznań K jutro?