Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ailukka

Chyba zauroczyłam się w mordercy 2

Polecane posty

Gość Redivy
Lonadelery - racja, i rownież mam wrażenie jakby.... osiwiał?! Albo to przez padające światło. Trudno powiedzieć. Generalnie bardzo mi współczuje. Chłopak niesamowicie sie pogubił w swoim życiu.

Gość Redivy
Wyobraźcie sobie jak on musiał sie czuć samotny. Większość studentkę myśli tylko o imprezach, alkoholu, seksie o używkach. Bardzo płytkich i przyziemnych sprawach. A kajtek? Oczytany, zawsze z książka. Niesamowicie inteligetny. Zobaczcie, on nawet nie miał z kim porozmawiać o swoich zainteresowaniach. Pewnie gdyby zaczął mowić cos o poezji czy antycznych myślicielach to by go wyśmiali albo powiedzieli " weź k***a nie filozofuj tylko zapoerdalaj po piwo" W takiej sytuacji człowiek sie izoluje... Czuje sie samotny i niezrozumiały. Chyba nie muszę mowić jak to idzie dalej...

Gość Redivy
Ale mam autokorekta w telefonie ale mysle ze przesłanie zrozumiecie. Po prostu ta cała samotność, brak zrozumienia i bliskiej osoby przy boku popchnęły go w ramiona obłędu.

Gość gość
Ciekawy wątek Będę śledzić +

Gość kocham drzewa
a mi sie właśnie zdaje,że dla niego to lepiej jak sprawa przycichnie. Bo teraz jest na niego lincz i skupia sie na nim nienawiść innych,uderza to w niego. Ile osób myśli sobie " nienawidze go,niech go też spotka śmierć i ból". Osoby które mu współczują to mniejszość.

Gość gość
Mowili o Kajetanie na TVN

Gość Redivy
Ailukka - wyborny fryz ;D A masz może zdjęcie bez cenzury?

Gość gość
Mnie martwi ze długo pewnie nie zobaczymy zdjeć Kajetana ;(((

Gość gość
A co z ta jego potencjalna dziewczyna? Nawet nie wiadomo czy ona istnieje czy to zwykły blef. Media na pewno by wychwyciły

Gość gość
Redivy - nie mam. Jest sporo zdjęć, które chciałabym zobaczyć bez cenzury, ale co zrobić : (

Gość gość
Seks

Gość Redivy
Te zdjęcie z LO jest chyba z naszejklasy. Jak będę miała dostęp do lapka to poszukam ;)

Gość Calliipso
Redivy, dokladnie! Jak ja bym chciala teraz przy K byc i mu pomoc

Gość IWill
Przystojniak :*

Gość gość
chociaż wygląda tu groźnie

Gość gość
To zdjęcie jest przerobione xd

Gość gość
Sorry, ale jak mozna mu wspolczuc? Pytam sie z czystej ciekawosci. Nie jestem za linczem, ale za sprawiedliwa kara. Kazdy z nas gdy wchodzi w doroslosc wie ze pelnych bledow nie da sie naprawic. Wszystko jest kwestia wyborow - dobrych lub zlych. Czasami ktos sie gubi, idzie wlasna droga, uczy sie na wlasnych bledach. Ale zabicie drugiego czlowieka z pobodek egoistycznych jest czynem najgorszym z mozliwych. Kajetan nie zrobil tego w afekcie, on tam poszedl specjalnie by ta dziewczyne zabic. O czym to swiadczy? On nie ma zadnych uczuc, jest zimny jak ryba. Krzyki tej kobiety, blaganie o zycie splynely po nim jak woda po kaczce. Wrazliwy czlowiek nie bylby w stanie tego dokonac. Mozna byc piekielnie oczytanym i inteligetnym, a mimo wszystko zlym czlowiekiem. On jest wlasnie zly, wyrachowany i patologicznie zdegenerowany.

Gość gość
Głowa jest wklejona

Gość kocham drzewa
no to właśnie tego mu współczuje - że będzie ukarany,wiadomo,że to nieprzyjemne. Sprawiedliwe ale i smutne. Że sam sobie tak życie zmarnował. I braku uczuć,miłości współczuje,tego,że musiał czuć sie bardzo nieszczęsliwy skoro coś takiego zrobił. Nie musisz tego rozumieć,to inny rodzaj współczucia niż współczucie niewinnej ofierze.

Gość virriel
Teraz nie miał dziewczyny. Od roku nie kontaktował się z rodziną. Kilka miesięcy temu odciął się od znajomych. W pracy w bibliotece niespecjalnie za nim przepadali. A jego relacje z rodziną to w ogóle bardzo dziwna sprawa. Mnie zastanawia motyw. Cały czas o tym myślę dlaczego tak zył i dlaczego to zrobił? Co go do tego pchnelo...Naprawdę żadnej z was to nie zastanawia?

Gość kocham drzewa
no przecież pisałyśmy wiele razy,że nas zastanawia ;)

Gość gość
Skąd wiesz ze w bibliotece za nim nie przepadali?

Gość Redivy
virriel - znasz Kajetana osobiście? Skąd wnioski ze e pracy za nim niespecjalnie przepadali? Nas właśnie bardzo ciekawi motyw i jego psychika o czym było pisane wiele razy.

Gość gość
Jest tu ktoś?

Gość gość
Najlepiej bym posłuchała kogoś kto zna Kajetana ..

Gość gość
Ten uroczy i inteligentny, ale bardzo samotny chłopak został opuszczony przez samolubnych rodziców, - ludzi sukcesu, którzy nie zauważyli kryzysu syna. Chłopak został ofiarą nagonki medialnej!!

Gość gość
No to mówiłam żeby napisać do jego znajomych

Gość gość
Virriel - Ty znasz Kajetana? A kiedyś miał dziewczynę? I dlaczego go nie lubili?