Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ailukka

Chyba zauroczyłam się w mordercy 2

Polecane posty

Gość Redivy
Zaczynam sie robić zazdrosna... To ja biorę z nim ślub inne proszę wara od mojego przyszłego męża... ^_^

Gość kocham drzewa
to Kajtkowi też na sto procent coś sie musiało stać złego. oczywiście,wiele osób przeżyło złe rzeczy i jednak nie stało sie potworami,no ale jak ktoś już jest podły to znikąd sie to nie bierze tak uważam

Gość gość
gość, 28-02-16, 10:38 napisał(a): Kurwa on tu przyleciał prywatnym samolotem?!!! Na nasz koszt??!!! No och*jec można a mial k***a isc na pieszo ? d**e ci sciska bo ty nigdy nie lecialas !? Hahaha miał iść na pieszo

Gość Ailukka
Już wyobrażam sobie ile listów będzie dostawał.

Gość gość
Nie strasz mnie nawet.....

Gość gość
Mysle ze jak napisze do niego wiersz po łacinie to zwróci na mnie uwage i będę góra nad innymi XD A jak tam u ciebie autorko, nadal chcesz do niego napisać?

Gość Redivy
Wychodzi na to, ze trzeba sie zacząć uczyć łaciny ;D ;D

Gość Ailukka
Pewna głupota przyszła mi do głowy. Z kim miałam przyjemność rozmawiać o paszteciarach poznańskich z Poznania? xD

Gość Redivy
Ze mną ;) Jesteśmy tak paskudne, normalnie paszteciary i nikt nas nie chce XD Paszteciary Poznańskie z Poznania! Ahoj!

Gość kocham drzewa
/Można się dziwić, ale on ma coś w sobie co przyciąga. Mnie samej wpadł w oko (jako mężczyzna, a nie morderca rzecz jasna) od razu jak zobaczyłam jego zdjęcie- nie wiedziałam wtedy, że jest poszukiwany i co zrobił i pomyślałam tylko: "Ale świetny facet". Nie mogłam uwierzyć w to, o co go oskarżają./ moje przypuszczenie sie sprawdza ;)

Gość Redivy
Hahah jakim cudem zcenzurowwno mi słowo "a c h o j "? Haha

Gość Redivy
Kocham drzewa- dokładnie. Takich ludzi jak on jest jeden na... naprawdę sporo. Mnie fascynuje jego osobowość. Filozoficzne o niecodzienne podejście do życia, przeogromna inteligencja i obucie, kuriozalne wrecz zachowanie, ta elegancja. Znajomość 5 jezykow obcych. Pomysleć ze większość ludzi nie ma opanowanego chociażby jednego języka obcego w stopniu komunikatywnym a tutaj on znał aż 5 jezykow i to na znacznie wyższym poziomie niż wspomniany "komunikatywny" No generalnie można wymieniać ale to mega ciekawa postać, osobowość... no i szaleńczo przystojna :)

Gość Ailukka
Redivy, dziękuję Ci za to. Tak mi to wtedy poprawiło humor, że nawet nie masz pojęcia ;P O nie. Mój pomysł na pisanie do niego po łacinie (nie znam łaciny, ale przecież nauczę się w tydzień) nie jest już tylko mój. Co ja teraz zrobię... ;D

Gość gość
Szkoda ze jego jutrzejsze zeznania bedą pewnie niezłe poprzekrecaja bo do opini publicznej nigdy 100% prawdy sie nie dostaje tylko jakis niewielki ułamek

Gość Redivy
Ailukka - a tak na powaznie... Ja naprawdę mam ochotę do niego napisać i ewentualnie spotkać sie z nim. O ile mi nie przejdzie a nie zapowiada sie na ;P Głupio o tym pisać, mimo ze pisze to anonimowo no ale nadal troszkę głupio ;P

Gość gość
Wgl następne zdjęcia bedą chyba dopiero na kolejnym przesłuchaniu albo jak stawi sie w sadzie ;/

Gość gość
Zajrzyjcie na fakt tam Kajetan tez ma fanki

Gość gość
Rany, co za brzydal! Jak jeden z tych ciapatych gwałcicieli z Kolonii. Tu naprawdę chyba jakieś nastolatki szurnięte piszą...

Gość gość
;3 Widsc trochę klaty Ale wzrok ma z******ty i niewinny

Gość gość
I teraz sie dziwcie ze K ma tyle fanek :P

Gość Turaj jestem
Oddałabym mu sie nawet bez zabezpieczenia

Gość gość
Jestem z kozaczka Elo elo

Gość Ailukka
Redivy - mówię całkiem serio, z tym że jednak będę pisać po polsku. OMG to zdjęcie... Jak można mieć aż tak piękny profil *_* Nie wiem nawet jak mam to skomentować... Mój przyszły mąż xd

Ten komentarz o oddaniu się bez zabezpieczenia brzmi znajomo. Miałam z tego niezły polew.

Gość gość
Ailukka - napisze mu może jakis fsjny cytacik po łacinie. Zobaczę, a potem juz normalnie, po polsku. Wzrok ma on cudowny, jeszcze tak uniesiony do góry ;) Jak patrzę na to zdjęcie to ciśnienie mi rośnie XD

Gość gość
Idioci

Gość gość
psychiczne tandeciary paszteciary bez wziecia

Gość gość
haha..baby sie napalaja , a on kocha chlopaczkow :D

Gość gość
oto mieszkanie waszego Kajtusia :-) https://www.youtube.com/watch?v=AHw9220IiV4 Bedzie siedzial teraz w nieogrzewanej celi wielkosci komorki nawet nog tam nie rozprostuje, a myc sie moze raz w tygodniu. Do tego kibel obok, zatem zapachy wysmienite. Nie ma co madry chlopak z tego Kajtusia :-)