Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki kolor płaszcza? pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość gość

Jaki kolor płaszcza pasuje dla blondynki? bardzo jasny szary czy bardzo jasny beż? Nie potrafię się zdecydować, zatem proszę o pomoc

Gość gość
zdecydowanie jasny szary. pozdrawiam

Gość gość
Ja bym wzięła jasny bez albo czarny

Gość gość
dziękuję a co za tym przemawia?

Gość gość
Beż to kolor dla osob po 60tce. A jakies zywsze kolory? Lub gleboka czern? Zalezy od twojego stylu a nie koloru wlosow. A poza tym przymierz i zobacz w czym ci lepiej. Nie ma uniwersalnych kryteriow.

Gość gość
jasny szary bardzo ładnie wg mnie kontrastuje z blond włosami. a ten beż może się z nimi zlewać

Gość gość
Proszę też o opinie czy ten płaszczyk jest ładny, no mnie jakoś wpadł w oko

Gość gość
no tak jak ktoś wcześniej pisał, to patrząc na te zdjęcia z linka uważam że jasny szary bardzo ładnie odmładza ogólny wygląd. a ten beż taki trochę zbyt dystyngowany ;>

Gość gość
Wiem, że żywy kolor bardziej by mi pasował, ale mam już dość ciemniejszych płaszczy. Tym razem chcialam kupić sobie jasny

Gość gość
Co myślicie o tym fasonie?

Gość gość
Fason ok, jesli lubisz sie tak klasycznie/konserwatywnie ubierac to jest idealny do takiego stylu. A dlaczego nie chcesz czerwonego?

Gość gość
gość Ty chyba ładnego beżu nie widziałaś. Akurat nie taki miałam na myśli jak jest w lincu ale inny odcień. Krój płaszcza bardzo ladny. Wysoka, szczupła osoba będzie w nim wyglądała zarabiście. Ja tam wole kolor czarny. Po prostu tak mam od zawsze. Jest elegancki do wszystkiego pasuje a co najważniejsze : wszystkim pasuje.

Gość gość
Mój styl to raczej klasyka i chyba ten płaszczyk by mi pasował (tak myslę). Czerwony jest piękny, ale mam przewagę butow i torebek w czerni i brązach/camelach. Postawilam na jasny, gdyż więcej dodatkow, które mam, by mi pasowało, Cena też chyba nie jest wygorowana na tego typu materiał, a jest to flausz z wełną.

Gość gość
Ok, co do fasonu juz jestem przekonana:) jeszcze tylko wybór koloru - szary czy beż?

Gość gość
No to wlasnie do dodatkow w czerni i camel czerwony bedzie swietny. Szary zreszta tez. Ale tak naprawde wszystko zalezy od odcienia nie samego koloru. A widzialam ladne beze, naprawde. Ale beż? Jest superkonserwatywny.

Gość gość
Główkuję od samego rana, a dziś muszę kupić. Nie chciałabym popełnić błędu. Niby są zwroty, jednak nie lubię się w to bawić.

Gość gość
Może jeszcze ktoś pomoże? bo jak wiadomo przymierzyć nie mogę, więc i odcień jest ryzykiem

Gość gość
No to kup oba, przymierz a potem zwroc ten ktory ci sie nie podoba. Duzo osob tak robi.

Gość gość
Kupilam szary:) Dziękuję za podpowiedzi