Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak go poderwać ?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się czy nie wyjść z propozycją kawy :) On jest moim lekarzem, widzę i czuję, że mu się podobam. Zawsze uśmiech, komplement i lustrowanie z błyskiem w oku :) Raz coś zaczął o zjedzeniu czegoś razem, ale obróciłam to w żart i tak sobie dalej krążymy wokół siebie :) Co robić ?

Gość nioobe
Zaryzykuj, co Ci szkodzi… Lekarz tez chłop, jakąś babkę mieć musi :)

Gość nioobe
Tylko podejdź do tego zupełnie na luzie, w razie czego obrócisz to w żart i najwyżej stwierdzi, że spotkał dziewczynę z poczuciem humoru :)

Gość gość
A jak wyjdę na idiotkę i stracę super lekarza ? Może on sobie tylko podnosi tym ego ? Mało to takich historii o lekarzach się słyszy ?

Gość gość
Co ty! Za wysokie progi! Nie będzie miał o czym z tobą rozmawiać i zrobi ci się głupio. Nie lepiej wyszukać kogoś na swoją miarę? Zbrojarza-betoniarza, konduktora, kierowcę tira, taksówkarza etc. ?

Gość nioobe
Jak to mówią, kto nie ryzykuje, ten szampana nie pije ;) Wiem, że ciężko zaryzykować, ja sama teraz trzymam faceta, który mi się podoba na straszny dystans, bo nie wiem o co mu chodzi… Może spróbuj tak lekko, tzn nie zapraszaj go od razu na randkę, ale jakoś delikatnie poflirtuj albo rzuć coś żartem i zobacz czy podłapie temat. A co do tych za wysokich progów… Moją ciocię, instruktorkę fitness kiedyś namiętnie na randki zapraszał pewien lekarz.. Nie sądzę, żeby wiedział, że ma ukończone dwa kierunki studiów, zna języki obce i studiowała za granicą :P

Gość gość
Żarownisiu wyżej ! :D Nie jestem dziewuszką z wykształceniem zawodowym i miałabym o czym z nim rozmawiać, nawet w kilku językach ;-)

Gość gość
nioobe ;-) Masz rację, może najpierw zbadam teren delikatnie i zobaczymy czy podchwyci temat.

Gość nioobe
Zresztą skoro obróciłaś tamtą sytuację w żart, to może nie mieć śmiałości zaproponować czegoś od siebie, jeżeli mu jakoś delikatnie nie zasugerujesz, że uważasz go za interesującego faceta. Oczywiście nie mam na myśli wyznań miłosnych i zaproszeń na randki… Raczej takie babskie sztuczki :P

Gość nioobe
Powodzenia :)

Gość gość
Tak zrobię nioobe :) Tylko muszę się zebrac na odwagę ;-)

Gość gość
on już pewnie ma dziewczynę/ żonę, też lekarkę a flirtuje pewnie nie tylko z tobą

Gość gość
I to mnie właśnie hamuje, bo tyle sie słyszy, że lekarze to flirciarze, podbudowują swoje ego i robią to dla sportu i utrzymaniu przy sobie pacjentki :O

Gość nioobe
Na tej zasadzie najlepiej nie gadać z nikim, bo pewnie ma dziewczynę albo żonę. Żartobliwie z kimś poflirtować to nie jest zbrodnia, nie musisz czuć się głupio… Niby jak człowiek ma znaleźć drugą połówkę? Naprawdę są gorsze rzeczy, ludzie kłamią albo kradną - są gorsze sytuacje, za które można się wstydzić. A jeśli sobie podbudowuje ego to prędzej czy później okaże się, że nie ma co na niego tracić czasu, więc lepiej prędzej :)

Gość gość
nie mozesz sprawdzić na facebooku? albo zadzwonić z firmy z prezentacjami czy idzie z partnerka?