Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie buty

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny :) Bardzo proszę Was o propozycje butów i dodatków do skromnej muślinowej sukni ślubnej w kształcie litery A. Nie mam kompletnie pomysłu.

Gość gość
Z taka suknia mozna wszystko. Zalezy jaki masz styl --konserwatywny: klasyczne buty na wysokim obcasie; romantyczny: plaskie jedwabne z haftami, eklektyczny: moga byc biale/kremowe Conversy pokryte perlami lub krysztalkamo Swarowskiego.

Gość gość
Wysokie obcasy odpadają-5-6cm góra. Pytanie tylko czy białe czy taka łamana biel,śmietanka np. Czy tez skromne bez ozdób, z paskiem czy zwykle wkladane :) mam wielki dylemat. Moze jakies zdjęcia? :)z góry dzieki.

Gość MET BUD Konstrukcje Stalowe
Propozycja idealna na piękny ślub w plenerze! Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!

Gość gość
Te reklamy powinny być zakazane. Wchodzę w temat i nie mogę dokopać się do informacji bo musze czytasz jak ludzie reklamują swoje usługi

Gość gość
Ja miałam fajną sukienkę na ślub w A coś takiego https://www.google.pl/search?q=sukienka+do+%C5%9Blubu+w+kszta%C5%82cie+litery+a&espv=2&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiC8eP57f7LAhXI2SwKHcQjCZAQ_AUIBigB#imgrc=Udn9mc_bHDx-pM%3A do tego dobrałam sobie buciki z firmy gamis ze skóry takie http://gamis.com.pl/nasze-uslugi/ Bardzo wygodne polecam.