Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) poltorej tyg temu podejrzewam ze miałam owulacje był wtedy stosunek 2x za każdym przerywany a raczej po prostu zakończony na zewnątrz Od 4 dni zle sie czuje kreci mi sie w głowie mam mdłości ciagle sikam ( ale tutaj podejrzewam ze moge mieć zapalenie pęcherza z tym ze brałam 2 dni leki i nie pomogło póki co ) i do tego mam 37,4 gorączkę mierzyłam pod pacha :) za jakies 5 dni powinnam mieć okres ale mimo wszystko przez te zawroty głowy zrobiłam przed chwila test ciążowy drugi zrobię jutro rano Wyszła druga kreska ale biała na różowym tle wiec dziwne ?!:/ ta biała kreska pokazała sie od razu pierwsza różowa mocno różowa a druga w miejscu tej wskazującej ciąże była biała nawet nie lekko różowa a typowo biała na różowym tle Co myślicie ?

Gość gość
Ważne gdy byś była w ciąży to zawsze mieć przy każdym badaniu ginekologiczny pochwy partnera i by wspierał porody. Gdy jesteś sama to bywa różnie i nawet naraża siebie i dziecko, bo gdy jest twój facet ginekolog wtedy musi się jasno określić i niczego nie zaniedbania. Bo chyba nie jesteście zacofane czy tępe by wstydzić się partnera przy badaniu i porodzie! A do obecnośc***artnera macie prawo nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów po to dla Cywilizowanych par powstało Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21.