Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmarszczki, bruzdy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam problem. Mam 22 lata i mam pełno zmarszczek, i te nosowe i na czole od marszczenia i teraz pojawiły mi się taki duże trzy pionowe na górze czoła.. Można to jakoś wyleczyć/naprawić ? Żeby to jakoś wyglądało, nigdy o to nie dbałem , teraz jednak chyba nie mam wyjścia :D proszę o radę :)

Gość gość
Pomozecie ?

Gość Alegra_90
tak jak wyżej polecam mezoterapię, tylko trzeba dobrze dobrać koktajl, czyli mieszankę kwasu, witaminy c, koenzymów i tak dalej. Ważna jest też pilęgnacja w domu i regularność. Najpierw warto wybrać się na konsultację do lekarza, jak jesteś z Małopolski polecam Magdalenę Tyc - Tykę z MTT Estetica, wykonuje też babybotoks na zmarszczki mimiczne, jest on mniej inwazyjny i dużo tańszy niż klasyczny zabieg.

Gość gość
A ile taki zabieg?

Gość gość
22 lata i zmarszczki, to chyba jakis trol; ja w tym wieku wygladalam jak dziewczynka gladka

Gość Alegra_90
http://www.mttestetica.pl/10,Promocje+Nowo%C5%9Bci tutaj masz cennik, zależy od tego co wstrzykujesz, mają happy days z promocjami 2, 11, 17, 21, 23 marzec 2016, a baby botoks od 250 zł

Ja staram się dbać o cerę, zanim pojawią mi się poważne zmarszczki, teraz już zaczęłam używać różnych kremów i masek przeciwzmarszczkowych. Jedną z moich ulubionych jest maseczka z serii Esencja młodości z bielendy. Dobrze napina i wygładza skórę, moje drobne zmarszczki są praktycznie niewidoczne. Ważna jest tylko regularność

Gość Baskaa33
Dużo pozytywnych opinii słyszałam o Karboksyterapii. Nawet moja mama była na takim zabiegu, a właściwie serii zabiegów w instytucie urody. Też miała problem ze zmarszczkami, a zwłaszcza w okolicach oczu. Efekty faktycznie są widoczne, mama wygląda młodziej i tak się czuję :) Zerknij sobie i poczytaj na czym ten zabieg polega, jak to wygląda, a ja podsyłam Ci linka - http://instytut-urody.com/karboksyterapia.html

Gość Terika
w klinice Miracki mają dużo zabiegów, m. in liposukcję...zresztą myślę ze oni odpowiedni zabieg dobiorą. w każdym razie jest to bezbolesne no i można osiągnąć wymarzony efekt!

Gość gość
Na szczęście przy obecnej medycynie estetycznej zmarszczki to nie wyrok! Ja zdecydowałam się na lifting bezoperacyjny za pomocą nici PDO w poradni chirurgii naczyniowej dr Ziaji w Katowicach - www.chirurgnaczyniowykatowice.pl Moja twarz odmłodniała,a ja czuję się teraz o niebo lepiej. Przed zabiegiem doktor wszystko mi dokładnie wytłumaczył – warto się do niego zgłosić.

Gość gość
Chciałabym u specjalisty poddać się usuwaniu bruzd nosowo wargowych kwasem hialuronowym. Wiem,ze zabieg należy powtarzać mniejwiecej co 6-8 miesięcy. Jak u was to wyglądało ? Jak często powtarzacie. Czy zawsze w takim samym odstępie czasu? Czy może po każdym zabiegu czas do kolejnego się wydłuża. ?

Gość gość
6-8 miesięcy to raczej mało. Bardziej 6-12 miesięcy z resztą większość producentów podaje taki okres. Odstępy między zabiegami w moim doświadczeniu się wydłużają. Generalnie trwałość takiego wypełnienia różni się od osoby do osoby więc do póki sama się nie zdecydujesz na zabieg to nie będziesz tak naprawdę wiedziała ile to się u ciebie utrzyma. Ja używam kwasu tej firmy http://www.techderm.pl/ i zupełnie dla mnie wystarcza powtórzyć zabieg raz w roku.