Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja97

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość Alicja97

Hej dziewczyny! Okres powinnam dostać 10.02 ale nie pojawił się,wcześniej uprawiam seks z narzeczonym 16.01,28.01 a w lutym 05,08,14,23,24. Test robiłam 10 lutego i jedna kreska :( dodam jeszcze ze uprawiamy seks bez zabezpieczenia.Od kilku dni mam takie swędzace,bolace piersi,mam takie dziwne uczucie w podbrzuchu jakby ból ale nie do końca bo od czasu do czasu odczuwam takie jakby smyranie..to uczucie jest dziwne do odpisania.. czuje się zmęczona i najchętniej bym spała,sluz jest bardziej gęsty i taki mleczny. I dlatego przychodzę z tym tutaj.. co sądzicie powinnam powtórzyć test domowy czy zrobić bete,czy to możliwe żebym była w ciąży? Pozdrawiam

Gość gość
skor się nie zabezpieczacie to ciąza możliwa. Powtórz test.

Gość Alicja97
Raczej staramy się uważać,kończy poza..dla tego nie wiem czy ja już swiruje czy to serio może być..

Gość gość
uważanie to nie jest antykoncepcja. Jest możliwe że zaszłaś. Zrób test, bo od 10.02 minęły już prawie 3 tyg. więc powtórz test. a na przyszłość się zabezpieczajcie, to nie będziesz świrować. :O

Gość gość
wow... doprawdy?stosunek przerywany nazywasz antykoncepcja?

Gość Alicja97
Swiruje bo niewiedza gdyby się okazało ze jestem nie było by problemu bo byśmy się cieszyli..tylko chciałam zobaczyć co myślą na ten temat inni

Gość gość
Szukaj wózka.

Gość gość
No to po co ten temat? My ci ciązy nie wywróżymy. Zrób więc kolejny test albo idź na betę. a potem niezależnie od wyniku do gina się umów.

Hej, na pewno powtórz test - mi też pierwszy wykazał tylko jedna kreske, na kolejnym za dalsze dwa dni były już 2. .....

Gość Alicja97
Zuza005 dzięki za odpowiedź,gratulacje maluszka

Gość gość
Może być kilka powodów jak stres dieta itp... powodują zmiany w okresie. Do tego zawsze przy badaniu ginekologiczny pochwy i porodach powinno się mieć osobę bliską wtedy lekarz się liczy i nie olewa diagnozy bo masz Świadka! Mamy Prawo do takiej obecności nawet w szpitalu chyba że jest zacofana partnerka i wstydzi się partnera a obcego faceta ginekologa nie ciemno gród.