Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

osaczony mężczyzna

Polecane posty

Gość gość

Po półtorea roku bycia w związku, gdy zaproponowałam, aby on może zaczął u mnie mieszkać (w końcu związek na poważnie), usłyszałam, ze on nie jest jeszcze na to gotowy, a na dodatek poczuł się osaczony. I co z tym fantem zrobić? Mieszkam sama w kawalerce, on w 3 pokojowym mieszkaniu z mamą. Obydwoje bliżej 40 niż 30. No i znalazłam się w sytuacji podbramkowej.

Gość gość
wyluzuj i pomyśl czy to naprawdę jest to coś

Gość golden gold
ostatnio wątpię. Ale gdy pytam, czy w porządku, słyszę, ze tak, że cos sobie wymyślam. Albo, że to nie pora na takie rozmowy - to coraz częsciej mówi. Kurczem nie jesteśmy już 20 latkami i dla mnie to nie poważne.

Gość gość
Ma prawo nie być gotowym na udawane małżeństwo.

Gość gość
Mamisynuś. W tym wieku się se czego od życia się chce.

Gość gość
maminsynek tak mu wygodnie

Gość gość
zostaw go jakvon w tym wieku nie jest gotowy to cos jest nie tak miedzy wami

Gość gość
bycie maminsynkiem to nie takie złe i mieć wyj****e na kobiety :)

Gość gość
kochana wyluzuj nie pokazuj ze ci zalezy na czyms wiecej ty tez nie jestes jeszcze gotowa na seks i czujesz sie osaczona :D gdy on proponuje . masz jeszcze dla niego czas ? chyba jestes wlasnie umowiona z kolerzankami na wyjscie babskie do knajpy zobaczymy kto bedzie gotowy szubciej niz myslisz

Gość gość
bo on chce tylko niezobowiązująco pobzykać! masz pod czterdziestkę a głupia jesteś jak piętnastolatka!

Gość gość
Aleś okaz utrafiła.

Gość facet po rozwodzie
Nie jestem w stanie wyobrazić sobie co siedzi w głowie faceta, który nie chce mieszkać z kobietą, z którą jest "na poważnie". Raczej faktycznie upatrywał bym przyczyn w jego relacjach z matką. Poznałaś ją?

Gość gość
Według mnie trafiłaś na typowy przykład maminsynka, egoisty, dla którego jesteś tylko panną do wyra, nie myśli o Tobie poważnie a najbardziej na świecie kocha swoją mamę. Dziwi mnie, że mimo że masz prawie 40 lat to jesteś taka naiwna i tak się dałaś wykorzystywać przez półtorej roku. Jak najszybciej zakończ ten toksyczny związek, nic z tego nie będzie i to już widać. Ten maminsynalek tylko Ci zawraca cztery litery i taka jest prawda, odpuść sobie, nie marnuj życia. Wiem co piszę bo taki mi zmarnował 6 lat życia, nie popełnij mojego błędu. Z boku to widać, że ten facet ma Ciebie w d..., a Ty zakochana zaslepiona możesz tego nie widzieć. Swoją drogą naprawdę nie wydaje Ci się to dziwne, że 40 letni bydlak woli mieszkać z mamusią niż z kobietą, lampka Ci się nie zapaliła, nic?? Książkowy schemat tak oklepany, że aż nudny to właśnie Twój związek, a raczej ciężko to nazwać związkiem, raczej łikendowe r0\0chanko z maminsynkiem, który zawsze wraca do mamuni, którą kocha najbardziej na świecie

Gość precz z maminsynkami
męzczyzna 40 letni mieszkający z mamusią to typ gorszy chyba od bad boya,jak mozna nie być samodzielnym facetem w tym wieku chcącym na powaznie związać sie z kobietą tego nie ogarniam,pasuje mu bo moze ciebie posuwać a jednoczesni zyć z mamusią

Gość gośćjmdag
jak przyprzeć maminsynka do muru i kazać mu sie określić to na bank zacznie sie tłumaczyć ze go osaczasz,w tym wieku to juz 3 dzieci powinien mieć i swoją rodzine

Gość gość Greta
Autorko, zastanow sie dlaczego on do tej pory byl "sam" ? Nie byl gotowy czy moze Twoje poprzedniczki kopnely goscia jak sie przekonaly ze to synus mamusi? On nigdy nie bedzie gotowy na zamieszkanie z zadna kobieta. Wspolne mieszkanie zobowiazuje do ogarniania spraw domowych razem ( sprzatanie, gotowanie, pranie, zakupy itp), u mamusi ma to podane na tacy, jakaz to wygoda. Ach gdyby mamusia mogla mu jeszcze usluzyc w lozku, nie musialby chlopczyk nigdzie wychodzic.

Gość gość
co kurfa? od sprzatania prania gotowania i robienia zakupow to jest baba

Gość gość
baba to jest na wsi!