Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola in slacks

Były rozsyła wszystkim moje fotki

Polecane posty

Gość lola in slacks

Strasznie mnie to wkurza. Chodzi o mojego byłego, który zresztą sam zerwał ze mną parę lat temu… Czas od naszego zerwania można liczyć już w latach, powiedzmy, że się kumplujemy. Facet niemożliwie kochał się w jakiejś tam lasce, a teraz w ogóle chyba ma jeszcze jakąś inną, chociaż pewna nie jestem, aż tak mnie to nie interesowało. Problem w tym, że pomimo tych wszystkich dziewczyn,które go tak interesują, ciągle rozsyła MOJE zdjęcia nowo poznanym osobom, kolegom albo koleżankom i dyskutuje z nimi o moim wyglądzie. I gadka z nim nic nie daje, a denerwuje mnie to niemiłosiernie, że prowadzi z obcymi ludźmi jakieś rozkminy na temat mojego wyglądu ;| Kiedyś rozmawiałam z nim przez telefon i słuchawkę wyrwali mu jego kumple. Wszyscy wiedzieli kim jestem, a ja żadnego z nich nawet nie widziałam na oczy. Ostatnio obgadywał mój wygląd z jakąś psiapsiółą, a dzisiaj znowu to samo, tym razem nie mam pojęcia czy z facetem czy znowu z laską.

Gość gość
zrób to samo z jego zdjęciami, bo nie wiem czy z tym można pójść na policje za bezprawne rozsyłanie zdjęć

Gość gość
Skoro ma dziewczynę to powinien się nią zajmować. Nie wiem jak mu przemówić do rozsądku, chciałabym żeby przestał, bo doprowadza mnie tym do szału. Ja nie latam z jego zdjęciami po każdej nowo poznanej koleżance.

Gość gość
Nie myślałam o tym… Wydaje mi się, że nie, w sumie nie wiem czy on korzysta z fotek dostępnych w necie czy z czegoś co sobie kiedyś tam zachomikował z czasów naszego związku. W każdym razie wiem, że robi to notorycznie. Nie chcę się z nim wdawać w dziecinne przepychanki, ale sytuacja zaczyna mnie coraz bardziej denerwować.

Gość gość
ośmiesz go jakoś, powiedz coś (lub pokaż zdjęcie) o którym ty tylko wiesz a przez które będzie się czuł beznadziejnie albo inna opcja, która sama zastosowałam (miałam podobny problem) mam mnóstwo znajomych no i każdej ze znajomej pokazywałam zdj, mówiłam o charakterze mojego ex, no i po jakimś czasie jak wychodził to widział jak dziewczyny chichoczą pod nosem gdy na niego spoglądały, jak się spytał o co chodzi to mu powiedziały że więdza wszystko o nim ode mnie, on zły do mnie przychodzi, a ja mu powiedziałam jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie, sam zaczął a ja nie zamierzałam tego ignorować no i przestał o mnie gadać :P

Gość gość
spytaj się policji (lub prawnika) czy możesz z tym coś zrobić, powiedz że wykorzystuje bez twojej zgody twoje zdjęcia i ze chodzi tez o zniesławienie

Gość lola in slacks
Dziewczyny, dzięki za wszystkie rady, bo rozmowa z nim i stwierdzenie, że sobie "nie życzę" przynosi zerowe efekty.. Starałam się być wobec niego w porządku i nie rozgadywać niczego prywatnego o nim, ale teraz już sama nie wiem co on tam jeszcze za ploteczki sobie urządza. Cóż, czas podjąć bardziej radykalne kroki :P

Gość gość
A to jest atrakcyjny facet czy raczej pan pasztetowy? Stawiam, że byłaś urodowym wygrywem jego życia i teraz musi się pochwalić kolegom… żałosne

Gość gość
Trudno powiedzieć.. Kiedy był młodszy bardzo mi się podobał, ale ostatnio zrobił się jakiś aseksualny :P Z drugiej strony ma dużo koleżanek, które mu słodzą i chyba są zadowolone z jego aparycji :P Albo koniecznie chce zrobić ze mnie paszteta albo podnosi sobie samoocenę, bo miał ładną dziewczynę, obie opcje prawdopodobne.

Gość gość
hehe też tak miałam ;) o czym pustak ma gadać jak nie o wyglądzie?

Gość lola in slacks
Masz rację... ale to wkurza ;)

Gość gość
a jesteś fajną d**eczką? Mogłabyś przesłać fotkę tutaj na kafe?