Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Winiare

Miałem romans z własną ciotką, poniósł nas melanż

Polecane posty

Gość Winiare

Spokojnie nie chodzi o siostrę mojego ojca, czy mamy. Mój ojciec ma kuzyna, który miał żonę i to o nią chodzi. Najlepsze jest to że ten wujek zabrał ją z Rumuni gdy był tam na wczasach jeszcze w latach 90 tych. ona wówczas miała 21 lat a on 33. Dzisiaj się rozwodzą, a że mieszkali na wsi to ona przyjechała do nas w poszukiwaniu pracy. Mieszkamy w Krakowie. Była u nas tydzień czasu. Dodam tylko, że widziałem jej zdjęcia z młodości i ze ślubu i była naprawdę sexowna, Rumunki są piękne a ona miała w sobie to coś. No cóż ich związek nie przetrwał między innymi dlatego, że ona go zdradzała. Przyjechała do nas i siedziala tydzień. Kiedy moi rodzice byli w pracy. My postanowiliśmy że trochę wypijemy, poszło jedno wino, potem troche whisky, drugie wino. I stało się, wylądowaliśmy w łóżku. Sex odbył się bez prezerwatywy trochę mam stracha, ciotka 3 dni po tym zdarzeniu wróciła do siebie na wieś. Niby wszystko mineło, ani ja ani ona nic do siebie nie czujemy po prostu ulegliśmy alkoholowi i chwilowej słabości. Ona ma 43 lata ja 24, ona jest bardzo atrakcyjną kobietą w średnim wieku. Poniosło mnie ale myślę że nie jeden w moim wieku by się na to skusił. Niby to mineło, ale boję się czy czasami nie doszło do zapłodnienia. Seks był bez prezerwatywy, gdyby nie daj Boże była w ciąży byłbym skończony w rodzinie. Rodzice by mnie zabili i wujek chyba też wiem głupota, ale no stało się. Jest to dość daleka rodzina bo żona kuzyna mojego ojca. żadne pokrewieństwo ale sam fakt, Gdyby była w ciązy to jestem skończony

Gość gość
Spokojnie takie rzeczy się zdarzają w rodzinach, mój kumpel miał romans ze swoją kuzynką. Wprawdzie troche dalsza ale tutaj w gre wchodziło pokrewieństwo a to już jest złe.

Gość gość
Jesteś skończony ****ać kogoś z rodziny, nawet dalekiej. Ale znasz ja od małego. To nie jest normalne Zwłaszcza że miedzy wami jest prawie 20 lat różnicy

Gość gość
Współczuje twojemu wujkowi , nie doj że żona k***a to jeszcze bratanek debil. Masakra jakaś

Gość gość
No jak jest w ciąży to niezłe jaja

Gość gość
nie przejmuj się nawet gdy jest ;-)

Gość gość
I dobrze młody.Jak warta grzechu to nie należało przepuszczać okazji.Kuzynki są od bzykania ich.Spoko.

Gość Winiare
Warta, ale no to jest ciotka, nie kuzynka to po pierwsze. Chodzi o to czy nie jest w ciąży a z moim szczęscięm w życiu to duże szanse że pewnie jest. Co z tego że ładna kobieta. Ona ma 43 lata, nie daj Boże gdyby był w ciązy to co ? mam się z nią związać? czy alimenty własnej ciotce płacić. ROdzina by mnie z*******a. Związać sie z nią? co by na to rodzice powiedzieli poza tym ja mam 24 lata i za 10 lat będę młodym facetem a ona za 10 lat ponad 50 letnia babka. No ludzie

Gość gość
Kurwa że mi się takie coś nie zdarzy nigdy, Moje ciotki to wszystko pod 60 tke i brzydze sięnawet pocałować na przywitanie !

Gość gość
A ja mam ciotkę, najmłodszą siostrę matki, tylko 5 lat starszą ode mnie.Ja 20, ona 25.I męża ma ciapciaka, taką ciepłą kluchę.Wszyscy zachodzą w głowę dlaczego za niego wyszła. Główkuję jak ją roochnąć.Może latem będę miał okazję, jak pojadę do nich na wieś.

Gość gość
gość dziś Lecz sie k****. A wiesz że przez coś takiego możesz dostać GROŹNYCH chorób. Jak to jest siostra twojej matki to macie 50 proc tej samej krwi.

Gość gość
Moherowe zabobony.Pieprzyłem się z kilkoma kuzynkami i ciotkami.Nic nikomu się nie stało, nikt od tego nie zachorował. Wręcz przeciwnie, one zadowolone, ja zadowolony.

Gość gość
:D :D :D to masz problem. :D :D