Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam kompanki do odchudzania

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mam 24 lata. Mam 160 cm wzrostu 75 kg. Dziś weszłam na wagę i doznanalam szoku, w kilka miesięcy przykryłam 9 kg. Jem bardzo dużo fast foody na obiadki, masę slodyczy, podwojne sniadania i kolacje między tym wciaz coś podjadam. Pije Coca cole słodka herbatke kawkę i kaloryczne soczki. Jest bardzo złe widzę jak krzywo już patrzy na mnie facet. Muszę natychmiast coś ze sobą zrobić. Zastanawiam się nad dietą bialkowa na Początek i ograniczeniem picia wody nieg. Szukam koleżanki z którą będę mogła się odchudzac we dwie zawsze razniej. Obawiam się tylko ze nie dam rady bo potrafię spokojnie pochłonąć dziennie 3500 kcal

Gość gość
Tez się odchudzam, ale nie polecam żadnej diety białkowej. Trzeba ograniczyć jedzenie, zero cukru, słodyczy i słodkich napoi. Dużo warzyw, mało smażonego i ćwiczenia, codziennie minimum 30 minut. Ja ćwiczę z chodakowską, a w weekend chodzę na basen. 10 kg musze zrzucić.

Gość gość
A udalo ci się coś już schudnąć?

Gość gość
Kochana dopiero zaczęłam, jeden tydzień za mną. Waga nie drgnęła, ale celulit się troszkę zmniejszył.

Gość gość
Witam. Ja od jutra zaczynam. Dieta -ćwiczenia..... moje 154247 po dejscie do diety

Gość gość
Jesli chcesz schudnac zdrowo ,to przejdz na diete warzywno-owocowa dr.Ewy Dabrowskiej .Nie musisz byc na diecie przez caly wymagany okres ,czyli 6 tygodni .Mozesz zaczac od 1 -ego dnia w tygodniu,ale wprowadz ten dzien na stale.Oczywiscie musisz skonczyc ze slodyczami ,z fast foodem ,z objadaniem chlebem.jestes jeszcze mloda i masz duze szanse na utrate wagi w sposob bardzo naturalny jak 1 godzinny dosc szybki spacer ,czy taniec ,gimnastyka.Najwazniesze jest abys sie nie stresowala i podchodzila do zmiany stylu zycia spokojnie ,Uda sie zobaczysz .